Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcel42

Mam młodszą kochankę o 22l.

Polecane posty

Gość gość
Twoja do tamtej pory pracowała...Tylko buzia i tylkiem:-D

Gość Facet 81
Zmien taśmę bo juz zaczynasz nudzić :-D. Jesli zazdroscisz tak bardzo ze mnie chciala mlodsza a ciebie nie to lepiej opusc ten temat

Gość gość
Nie zazdroszczę, nie ma czego

Gość Facet 81
Widac ze kazda kobieta ktora cie kochala byla juz wydymana wszedzie i dawala kazdemu

Gość Facet 81
Więc opusc ten temat bo nudzisz

Gość gość
Facet pogadamy za kilka lat o tym twoim " szczęściu ":-D

Gość gość
Niektóre lubią tatuśkow, oni biorą wszystko jak leci

Gość Facet 81
Chyba w myslach sobie ze mną pogadasz

Gość gość
nie jeden ja juz j***l

Gość gość
A niech ja j/e/b/i//e co taka smarkula wie o dobrym seksie ? NIC.

Gość gość
Dziewczyna wywodzi się z patologii, jeśli rodzice wiedzieli , że ma 26 letniego faceta i to tolerowali. Obecny związek to najlepsze potwierdzenie. Facet81 tego nie rozumie,bo sam jest mentalnym dzieciątkiem.

Gość gość
moze jej tatus jest dumny z coreczki ze woli starszych facetow .... moze tez liczy na cos

Gość gość
zadrośnicy i zazdrośnice jak nic :))))))

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Zapisałeś się do szkoły, ale Twój kierunek nie wystartował? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Opis: usmiech.gifOpis: usmiech.gifOpis: usmiech.gif Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Opis: usmiech.gif Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! Opis: usmiech.gif ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość Facet 81
Nie dla kazdego sex jest na pierwszym miejscu w zwiazku. Rodzice mojej narzeczonej nie sa patologiczni i szanuja decyzje córki bo chca by była szczęśliwa. Widze ze kazdy kto tu pisze to albo jest sam albo nie wyszlo mu w życiu badz nie ma mlodszej kobiety. Gdyby ktos z was mial mlodsza partnerke wiedzial by o czym mowie

Gość Facet 81
gość dziś X Wnioskuje ze jesli masz kobiete to juz ja kazdy przelecial. Jak lubisz takie doświadczenie to na kims musiala trenować :-D

Gość gość
Dlaczego w takich dyskusjach ludzie musicie sobie dogadywać ? Trochę życzliwości nie zaszkodzi i będzie przyjemniej. Ja mam męża o 17 lat starszego i jesteśmy już dziesięć lat po ślubie i jestem z nim szczęśliwa mamy 3 dzieci, (chłopca i bliźniaczki) a w sierpniu urodzi się nam chłopiec. Czuje się spełniona kobieta, a to w dużej mierze zawdzięczam mojemu mężczyźnie. Jeśli ludzie się kochają i chcą być ze sobą to nie ma znaczenia ile lat różnicy.

Gość gość
dobrze powiedziane i napisane

Gość gość
Jesteś jego utrzymanka?

Gość Ciekawa99
Czy kazda kobieta ktora jest ze starszym mężczyzna jest skazana na straty od razu. Ja mam narzeczonego o 17 lat starszego. Jestesmy ze soba juz 4 lata. On pracuje ja nadal się ucze i pracuje dorywczo. Wiek w milosci to tylko liczby. Wazne by ludzie się ze soba dogadywali

Gość gość
Nie jestem utrzymanką jestem jego żona ta której przysięgał miłość wierność i uczciwość małżeńska, to po pierwsze. Po drugie jeśli zakładasz rodzine to znaczenie maja różne czynniki dlaczego ludzie decydują się być ze sobą i różnica wieku nie jest tą najważniejsza rzeczą która decyduje o tym czy to ten czy ta jest dobrym kandydatem na meza czy zone. Jeśli tak dużo mówi się ze kobieta jest wolna to dlaczego jeśli wybierze dla siebie model rodziny tradycyjnej i to ze bycie żona i mama jest dla niej najważniejsze to od razu panie feministki będą ja wyzywać od utrzymanek itp.?