Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans z duzo starszym

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem z rozpaczna. Moja siostra ma romans z duzo starszym mężczyzną w dodatku zonatym. Niby On z tą zoną nie jest w najlepszych układach, ale jest z nią. W dodatku jak ten facet jest w towarzystwie to udaje, że nie zna mojej siosty odwraca się itp., a to chyba o czymś świadczy. Jak jej przemówić do rozumu? Pomóżcie błagam...

Gość gość
powiedz jej że on ma bardzo małego

Gość gość
Błagam Was tylko bez takich. Ona ma dopiero 26 lat i to jest na pewno miłość z jej strony

Nie ma czym się przejmować, starsi są bardziej doświadczeni, oczytani, odpowiedzialni, miałam w swoim życiu romans i to był romans, który trwa do dziś :) jest codziennym zaskoczeniem, uwielbiam go. gdybym miała radzić, nigdy nie poradzę związać się z młodszym

Gość gość
Janeczka- a jak dużo jest starszy Twój mężczyzna od Ciebie? bo chyba nie ponad 30 lat?

Gość gość
mój jest ode mnie starszy 27 lat i mam wyje/bane na wszystkich rówieśników, tak dobrze nie było mi z nikim daj pożyć siostrze, co się wtrącasz

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? no 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Daj pożyć siostrze, A jaki On ma do niej szacunek jak się od niej dwraca na ulicy jak jest w towarzystwie....

Gość gość
A co ciebie to interesuje, ktoś powiedział że siostra na tym jednym facecie zaczęła i na nim skończy? Też byś chciała żeby ci się ktoś do łóżka i twoich uczuć wtrącał? Może ją kajdankami do kaloryfera przykuj, bo ci sie nie podoba z kim sie spotyka. Własnego życia do cholery nie masz tylko czyjeś ustawiasz?

Gość gość
Janeczka a dlaczego nie z młodszym? Ja mam kochanka młodszego 10 lat i wcale nie jest głupi.Jest mega namiętny,ciągle mnie czymś zaskakuje.Można z nim porozmawiać na każdy temat.Uwielbiam go a on mnie...Gdybym była wolna to bym się w nim zakochała,ale są pewne granice,których nie możemy przekroczyć

Gość gośćoooooooooo
ja jestem od 10 lat z 32 lata starszym,teraz mam 32,tylko ze on nigdy nie miał zony,tu problem nie w wieku tylko tego ze jest zonaty,teraz mam 32

Gość gość
gość dziś mój jest ode mnie starszy 27 lat i mam wyje/bane na wszystkich rówieśników, tak dobrze nie było mi z nikim daj pożyć siostrze, co się wtrącasz xxx Skoro zone zdradza,to będzie równiez i Ciebie.

Gość gość
ciekawy tematy,lubię takie

Gość gość
To się nazywa gerentofilia.

Gość gość
Zapewne ty jej nic nie poradzisz autorko bo ona i tak niebędzie słuchac wiem coś o tym sama. ake powiem Ci tylko tyle ze walcz o nia zawszelką cene bo o mnie nikt nie walczył a po takim rozstaniu cięzko sie pozbierać i zbudowac normalny zwiazek.

Gość gość
oj tam oj tam jakby miał facet 70 to rozumiem ,ale na pewno jest młodszy

Gość gośćoooooooo
to się nazywa milosc,jest wspaniałym człowiekiem,a jak autorko wasze stosunki w rodzinie?czy ojciec był obecny gdy dorastalyscie?pytam bo to tez ma wpływ...bylam wcześniej i z młodszym 2 lata i w tym samym wieku,wiec nie jestem chora

Gość gość
gdzie jesteś autorko?

Gość gość
autorka przepadła

Gość gość
Jestem. Miałam chwilowy problem z internetem. Nie miałyśmy ojca. Wychowała nas sama mama.

Gość gość
Ten facet ma chyba 61 lat

Gość gość
to dziadek chyba już jest

Gość gość
Tak jest już dziadkiem, bo wnuka czy wnuczke i syna ponad 10 lat starszego od mojej siostry.... nie wiem jak ją opamiętać:-(

Gość gość
no to trochę nieciekawie ,a ten facet to chociaż jest przystojny?nie wiem może jest bogaty?

Gość gość
gość dziś mój jest ode mnie starszy 27 lat i mam wyje/bane na wszystkich rówieśników, tak dobrze nie było mi z nikim daj pożyć siostrze, co się wtrącasz xxx Skoro zone zdradza,to będzie równiez i Ciebie. xx trafienie kulą w płot :D nie zdradza żony bo jej nie ma, a jesteśmy razem już 6 lat

Gość gość
Przystojny nie jest. Wygląda na więcej lat niż ma. Czy bogaty, można powiedzieć, że przeciętny jest jego stan majątkowy. Jeśli by ją naprawdę darzył jakimś uczuciem to chyba się od niej nie odwracał w towarzystwie, prawda? chodzi mu tylko o jedno. Nawet nie wiem czy Ona mu się w tym wszystkim podoba czy poprostu wyczuł jej głupote

Gość gość
Starych facetów pociąga takie młode ciało i pewnie w łóżku może z nią robić co chce,bo z żoną na pewno nie może

Gość gość
On sie od niej odwaracał żeby nikt się nie domyślił, że ma z nia romans!!!

Gość gość
No własnie chodzi mu tylko pewnie o te łóżko. Dla niego to pewnie krótka przygoda a dla niej może to być zmiana w psychice na całe życie

Gość gość
Romansu to jeszcze jako takiego to między nmi nie ma na razie to jest tylko silne nagabywanie jej i granie na uczuciach. Tez mi przeszła taka myśl, ze może chcieć to ukrywać przed światem, ale kiedys stał z młodymi męczyznami to udał, że ją zna. Już sama nie wiem....