Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim chlopaku

Polecane posty

Gość gość

Hej;) Co myslicie o chlopaku, ktory pomimo ze ledwo zna dziewczyne juz robi jej sceny zazdrosci ( widzi, ze ma powodzenie i rozmawia z innymi)? Zalosne? Czlowiek z zaburzeniami, niedowartosciowany, aktor czy kobieta mu sie tak podoba ze nie panuje nad soba czy jeszcze jakas inna opcja?

Gość gość
zaburzony.przezylam z takim pare lat,na szczescsie nie zostal moim mezem,bo juz mialam w planach zakopac go na dzialce i wylac cement

Gość gość
fajnie ze ktos odpowiedzial :) Na poczatku ten twoj tez taki byl?? a jak bylo pozniej moze cos wiecej opowiesz bo ja jeszcze nie mialam do czynienia z takim typem blizej

Gość gość
Byl taki na poczatku i z czasem stawal sie coraz gorszy , robil mi sceny przy calej rodzinie, raz na aweselu kelenr sie popatrzyl na mnie,to przy mojej rodzinie poweidzial: CO SIE GAPISZ NA NIA,CHCESZ JA WYRUCHAC TO SPOKO :/ zaczely sie szarpaniny, wirusy zainstalowane na kompie,zmarnowalam w ten sposob 5 lat mojego zycia,bylam mloda i glupia.Zal mi tego czasu,ale najwazniejsze,ze zmadrzalam. Do tej pory (nie jestesmy 7 lat ze soba) odzywa sie do mnei co jakis czas i prosi o spotkanie,mimo ze mam juz meza.Chyba go pogielo,uceikaj dziewczyno,bo zle skonczysz!!

Gość gość
dodam,ze milion razy obiecywal zmiane ;p tacy sie nie zmieniaja, masz to jak w banku.on nie musi byc taki dla kazdej dziewczyny,ktora pozna i z ktora bedzie, po prostu zawszze bedzie taki dla Ciebie :)