Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

różnica wieku a przeprowadzka

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co myśleć. Mam zalożone konto na fotce.pl, pewnego dnia dostałam wiadomość od faceta starszego ode mnie o 12 lat- nie wiem czemu ale zaczęłam z nim pisać. Poczułam się wreszcie wyjątkowo, całkiem inaczej niż rozmawiając z rówieśnikami. Dzieli nas 300 km. Kiedy miałam doła i nie miałam siły na nic więcej napisałam do niego a 5 godzin później był w moim mieście. Przegadaliśmy cała noc, koleżanki z którymi mieszkam bo wychowywałam się w domu dziecka też były nim zauroczone, jego charaterem i wyglądem bo wygląda na góra 28 lat. Po jego odjeździe zaczelam się zastanawiać co dalej a on zaproponował żebym się do niego przeprowadziła. Zawsze chciałam zacząć wszystko od nowa ale nie wiem co robić :/

Gość gość
Przyznaj się szczerze. Tylko gadaliście czy seks też był ?

Gość gość
12 lat to nie taka duża róznica, może być całkiem fajnie, ale nie podejmowałabym zbyt szybkiej decyzji o przeprowadzce

Gość gość
nie było, tylko przytulanie

Gość gość
trzymałaś go za siusiaka?

Gość gość
:)oni to klamcy i w ogole jak tak mozna byc co to za rodzina no 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
no wiesz, może byś skrajnie różnie. Może to być fajny facet, może być koleś który Ci zniszczy życie, a przeprowadzka do niego CIę od niego uzależni. Ja bym poczekała, niech to się trochę rozwinie, poznajcie się, widujcie w weekendy

Gość gość
nie wiem dlaczego ale od razu kojarzy mi się książka: strefa cienia. Oczywiście nie mówię, ze to zły człowiek, ale różnie może być, a Ty jesteś łatwym celem

Też kiedyś poznałam faceta starszego i z perspektywy czasu.. dziękuję Bogu że z nim nie zamieszkałam !!! Też byłam łatwym łupem. Straciłabym wiele czasu i pewnie pieniędzy.... Możliwe ze zaszła w ciążę... brrrrr wolę o tym nie myśleć. Związek na odległość się skończył i dobrze

Gość gość
juz nie wiem co myslec. napisał mi zebym przyjechala do niego z kolezanka na kilka dni