Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Seks w ciąży, co myślicie na ten temat? Czy mieliście ochotę? Jak to u was było?

Gość gość
ciąża to nie choroba-było tak samo jak przed:Da nawet lepiej bo bez zabezpieczenia:D

Gość gość
Mialem ochote, i oczywiscie mialem seks. Z moja kolezanka z pracy.

Gość gość
Ja jetem w siódmym miesiącu ciąży i seks jest tak wspaniały jak był. Oczywiście niektóre pozycje odpadają, ale reszta bez zmian. Zależy oczywiście od samopoczucie kobiety i je dolegliwości. W pierwszej ciąży krwawiłam po stosunkach i lekarz zabronił. :( Ale teraz jest dobrze więc używamy bez zabezpieczenia ile się da. Mam nadzieję, ze do dnia porodu. :)

Gość gość
Mi z żoną do 8 miesiąca , potem już nie było.

Gość gość
Nie można uogólniac ja się czułąm wspaniale i kochalismy sie w dniu porodu daw tygodnie po terminie ,a wieczorem rodziliśmy bo mąż był przy porodach i nie wpływa to na nasz seks wrecz jest lepszy.

Gość gość
Kobiety w ciazy sa bardziej chetne na seks, jak te nie w ciazy. Moja kolezanka z pracy miala ochote, jak bylismy podrozy sluzbowej za granica. Poiedziala - rob co chcesz, jak potrzebuje seksu. No i byl seks.

Gość gość
Brak steachu przed ciążą i dlatego są bardzuej otwatrte

Gość gość
dziś Nie można uogólniac ja się czułąm wspaniale i kochalismy sie w dniu porodu daw tygodnie po terminie ,a wieczorem rodziliśmy bo mąż był przy porodach i nie wpływa to na nasz seks wrecz jest lepszy. xxxxxxx Oczywiście, a czemu nie napisałaś, tak jak zawsze, że byłas dziewicą a mąż prawiczkiem i że zawsze wspólnie z mężem badacie cipę u ginekologa, ale beka :D

Gość gość
Seks z kobieta w ciazy jest super. Trzy razy mialem okazje.

Gość gość
seks w ciazy byl super , hormony dzialaly na moje libido , narzady rodne sa w ciazy bardziej ukrwione wiec automatycznie bardziej czule , brak stresu przed ciaza , poprostu super , maz sie troche bal na poczatku ale pozniej bzykal jak szaleniec :)

Gość gość
Ja juz jestem blisko rozwiązania, a ochotę mam nieprzerwanie od 2 trymestru jak szalona. Jakieś dziwne zboczone obsesje tez ☺ Niestety mąż nie podziela mojego entuzjazmu. Nie wiem, co to będzie po porodzie...

Gość gość
Seks z kobieta w ciazy jest super. Moja znajoma, bylismy w podrozy sluzbowej, mieszkalismy w hotelu, powiedziala do mnie- rob co chcesz, ale ja chce sie dupczyc. No i stalo sie.

Gość gość
18,27 tak samo sie kochaliśmy dzień przed porodem na drugi dzień rano rodziłam z mężem synka.A dodam,żebardzi wielka miałam ja i mąż ochote na seks w ciąży zwłaszcza po czwartym miesiacu prawie codziennie.

Gość gość
Kobieta. w ciąży. Jest sexi

Gość gość
podobno ogłaszaja sie dziewczyny w ciązy chcące się kochać...co o tym sądzicie??ktoś miał taka przygodę?

Gość gość
W obu ciążach seks uprawialiśmy bez opamiętania co dzinenniee ,lecz czułam sie wspaniale.Kochaliśmy sie wieczorem a do rana rodziliśmy razem.