Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka właśnie rodzi...

Polecane posty

Gość gość

Napisała mi na fb że chyba coś się zaczyna, jest w szpitalu, ma cukrzycę i inne problemy zdrowotne ale dzidzia zdrowa...Martwię się i chciałabym żeby wszystko dobrze poszło :( Nie mam już z nią kontaktu bo się wylogowała, nie wiem czy da radę naturalnie urodzić czy cc... :(

Gość gość
Kogo to obchodzi . Ja właśnie robie obiad i co ?

Gość gość
Spokojnie to moze potrwac jeszcze z 12 godzin

Gość gość
jak to dobrze,ze istnieje fb:O

Gość gość
Moja mama tez wlasnie rodzi,a ja pie/r/dolca dostaje tak sie denerwuje,nie moge sobie miejsca znalezc.Cos dlugo to trwa w nocy wody jej odeszly i pojechali do szpitala razem z moim ojcem godzine temu dzwonil,ze skurcze bardzo slabe ma wiec pewnie tez to jeszcze potrwa.

Gość gość
W nocy jej wody odeszły a pojechali do szpitala dopiero teraz? Czy oni są normalni?

Gość gość
Kobieta pewnie doswiadczona wiec wie ze nie ma co sie zrywac****edzic do tych sadystow

Gość gość
A czy ja napisalam,ze dopiero teraz? Napisalam ze pojechali do szpitala,a nie ze teraz, mysl troche.Pojechali w nocy w sumie to juz nad ranem bylo.

Gość gość
Jak wody odchodzą to do szpitala jedzie się od razu.

Gość gość
Mojej kolezance wody odeszly o 7 A do szpitala pojechala o 10 z czego urodzila o 19. Wygladala jak smierc po porodzie

Gość gość
To ze wody odejda nie znaczy,ze trzeba odrazu do szpitala jechac, jak wody odeszly a nie mialam skurczy zadnych lezalam w szpitalu na patologi jeszcze dwa dni,to nie ejst tak ze wody odejda i ich nie ma wcale te wody sie uzupelniaja i 48 godzin spokojnie mozna czekac na rozwoj sytuacji,to tylko w Polsce odrazu pod kroplowe podlanczaja co wcale nie jest dobre.

Gość gość
Podłańczają:O boszszsz...

Gość gość
Po odejsciu wod wcale nie tzreba odrazu do szpitala jechac,jesli skurcze sa delikatne albo nie ma ich wcale mozna smialo poczekac troche w domu,no chyba ze krwawienie dochodzi to wtedy juz nie.

Gość gość
gość dziś Podłańczająpechowiec.gif boszszsz... No i czego tak sie bulwersujesz kobieto,nie mam polskich znakow na klawiaturze,myslisz ze zablysnelas? To sie myliszWiem jak sie pisze podlaczaja a z ogonkiem nie mam jak zrobic :P

Gość gość
Chyba jednak nie wiesz jak to się pisze:O po co tam "n"??

Gość gość
gość dziś Jak wody odchodzą to do szpitala jedzie się od razu. x Nieprawda. Do szpitala trzeba jechac natychmiast jeśli: 1) są regularne skurcze 2) występuje krwotok 3) wody, które odeszły są zielone Przy jasnych wodach nie trzeba się śpieszyć. Mi odeszły ok. 22, ale miałam bardzo nieregularne skurcze, rzadkie. Pojechałam o 2 w nocy jak się skurcze nasiliły. O 5 rano urodziłam. Przynajmniej nie dostałam jobla na porodówce.