Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

28 dzien cyklu brak miesiączki . proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie Panie , mam do Was pytanie dziś jest mój 28 dzień cyklu a miesiączki brak , moje cykle nie były krótsze niz 25 dni a nie dłuższe niż 28 a nawet raz poł roku temu zadazylo sie 29 , nie mam zadnych objawow na miesiaczke bola i swedza mnie czasmi piersi , ale zawsze przed miesiaczka wyspywalo mnie krostkami a teraz nie ma po nich śladu , czy ktoras z Pan miala podobnie i moze mi udzielic odpowiedzi o czyn to moze swiadczyc ? z gory dziekuje .

Gość gość
poczekaj jeszcze parę dni a potem idź do ginekologa. Miesiączka może się spóźniać z różnych powodów. Mi się pare miesięcy temu 1,5 tygodnia spóźniła ale miałam wtedy bardzo stresujące życie :P Poem wszystko wróciło do normy

Gość gość
Miesiączke dostalam dwa lata temu po porodzie i zawsze moje cykle byly jak w opisie czy moze byc tak ze teraz pojawia sie dluzsze cykle ? Mimo tego czy mialam stres czy nie miesiaczka zawsze sie pojawiala dlatego teraz sie martwie caly czas bolal mnie brzuch jak na miesiaczke a teraz w dniu kiedy powinnam dostac znieknelo , zostal tylko bol piersi .

Gość gość
jestem spokojna , zastanawia mnie tylko czy moga wystapic dluzsze cykle ?

Gość gość
Mogą :) o ile nie zaczną dziać dziwne rzeczy jak np. cykle bardzo różnej długości albo bardzo długie to taka jednorazowa zmiana nie jest niczym nadzwyczajnym :)

Gość gość
dziekuje za odpowiedz :)

Gość gość
zastanowilo mnie to poniwaz zawsze dostawalam miesiaczke pare dni wczesniej niz miesiac predzej :) teraz jestem bardziej spokojna