Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne lęki na poczatku ciazy :(

Polecane posty

Gość gość

Hej mam jakieś dziwne lęki boje sie ze poronie i stracę dziecko jestem w 7 tyg a mam koszmary nie moge spac :( jak mam dbać o siebie zeby do tego nie doszło ? Czy to normalne ? To moja 1 ciaza Lidka

Gość gość
Staraj się nie myśleć o takich rzeczach w ogóle. Myślę, że sporo przyszłych mam ma podobne obawy. Najważniejsze to pozytywne myślenie. To, że wiele kobiet traci ciąże w 1 trymetrze nie oznacza, że Ty też musisz przez to przejść. Dużo odpoczywaj, unikaj stresów, staraj się zdrowo odżywiać. Wszystko w granicach rozsądku a zobaczysz będzie dobrze. Dużo zdrowia dla Ciebie i fasolki :)

Gość gość
To normalne, a będzie jeszcze gorzej po urodzeniu dziecka. Kiedyś w to nie wierzyłam, ale kiedy bierzesz w ramiona swoje dziecko, to lek o nie jest przeogromny i rośnie wraz z rosnącą każdego dnia miłością do dziecka. Nie idzie tak dbać o ciąże, żeby jej na pewno nie poronić. Niestety.

Gość gość
Wiem dziękuje za rady :) staram sie nie panikować ale sie boje kurde w necie sprawdzam jakie przyczyny poronień zeby tego uniknąć Ale mnie to jakos przerasta :(

Gość gość
Jakaś taka dziwna sie zrobiłam przez ta ciaze :( hehe taka strachliwa

Gość gość
Jestescie? Tez tak mialyscie