Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia789

dobry mechanik i serwis

Polecane posty

Gość gość
Najczęściej jeżdżę do nich www.sabat.lublin.pl. Mam tam już ulubionych mechaników, którzy znają moje auto. Firma jest bardzo terminowa i rzetelna. Polecam wszystkim, którzy poszukują naprawy pojazdów w Lublinie.

Gość gość
Osobiście nie narzekałem jeszcze na Bosch Tour (warsztat jest w Nawojowej - www.boschtour-nawojowa.pl ). Przede wszystkim mają uczciwe podejście, jeśli czegoś się nie da zrobić to o tym z góry mówią, nie miałem tutaj takiej sytuacji że mechanik coś mi naprawiał tylko po to, żeby usterka się powiększyła i żebym wrócić za chwilę z jeszcze bardziej kosztowną naprawą...a to jest częsta praktyka.

Gość gość
moim zdaniem najlepszy serwis ma Euromaster ostatnio bardzo fajnie zrobili mi przegląd i przygotowali samochód do zimy

Gość gość
Zależy przede wszystkim od tego co dokladnie potrzebujesz, ja np. miałem problemy z turbosprężarką to skontakowałem się w tym celu z http://regmot.pl i załatwili wszystko :)

Gość aabuenaa
Jeśli chodzi o Kraków to dla mnie bezkonkurencyjny jest Auto Serwis Wadowicka. Jeżdżę tam od lat ( teraz już z moim 3 autem ). Mają duże doświadczenie, działają szybko i nie liczą sobie za usługi jak za zboże. Można u nich zrobić bezpłatny przegląd na linii diagnostycznej. Ja pojawiam się tam najczęściej z powodu przeglądów okresowych i przy okazji wymiany opon ( koszt 9 miesięcy przechowania to tylko 29 zł ).

Ja najczęściej wybieram zakład www.rozruch-startgum.pl w Raciborzu. Najczęściej wykonuję u nich usługi wylkanizacyjne ale z tego co widziałam to mają w sprzedaży części samochodowe .

Gość gość
To najlepszych odpowiedzi szukajcie dokładnie tutaj http://www.glass4cars.pl To profesjonalna firma i do tego u nich znajdziecie tylko najlepsze szyby takie jak marka FUYAO Jeśli chcecie postawic na jakośc, a ta moim zdaniem jest najlepsza i najrozsądniejsza. Mój mechanik od razu wiedział które szyby sa najlepsze i od samego poczatku mi je polecił.

Gość Marek Jakubowski
Jeżeli chodzi o serwis dla Hondy w Warszawie to mogę polecić HondaaPlaza. Mają świetnie wyposażone stanowsiak w dopowiedni sprzęt do tego obsługa miła i starają sie dotrzymywać wszystkich terminów. Ostatnia naprawa sprzęgła i wymiana olejów poszła pomyślnie i w dobrej cenie jak na aso.

Gość gość
Ja szukałem ostatnio dużo po internecie na temat turbosprężarek bo moja nawalała i pojechałem wkońcu do http://regmot.pl i panowie załatwili wszystko, bardzo profesjonalnie

Gość gość
Lublin? To na pewno warto zajrzeć do http://www.autoperfektmulak.pl/. Zalety? Szybka naprawa, dobra oferta, do tego brak ukrytych kosztów. Ja na przykład jestem bardzo zadowolona z naprawy mojego citroena. 100% dobry auto serwis

Gość gość
Ja na co dzień mieszkam w Pile i jeśli coś się dzieje z samochodem jeżdżę do www.merc-jaworowscy.pl. Mają wykwalifikowany i doświadczony personel oraz szeroki zakres usług.

Gość gość
Hej! Jesli jesteście z okolic Katowic, a Wasz samochód napędzany LPG miewa kłopoty to zachęcam przejechać się do AutoGaz Śląsk http://autogaz.com.pl/ na Brygadzistów 82a . W mgnieniu oka uratowali moją instalację gazową, a ja jeszcze szybciej wróciłam na drogę. :)

Gość gość
Polecam serwis samochodowy w Lublinie https://sabat.lublin.pl/. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, a jeżdżę tam już od bardzo dawna. Usługi w bardzo przystępnych cenach, ja widzę same plusy. :)

Gość Darson
Moim zdaniem jeżeli chodzi o wybór mechanika to przede wszystkim trzeba kierować się podejściem do klienta oraz jakością wykonywanych napraw. Dlatego ja postanowiłem na ten moment zostać przy autoryzowanym serwisie VW , szczególnie że oferują naprawdę dobre warunki dla gruby aut użytkowych nawet po okresie gwarancyjnym, o czym możesz przekonać się między innymi tutaj https://www2.vwuzytkowe.pl/kampanie/service_pro/

Gość Tomczuk
Jeżeli chodzi o serwis dla Hondy w stolicy to ze swojej strony mogę polecić Ci HondaPlaza. Mają bardzo dobrze wyposażone stanowiska serwisowe w najwyższej jakości sprzęt. Do tego obsługa miła i starająca się dotrzymywać wszystkich terminów. Ostatnia naprawa sprzęgła i wymiana olejów poszła kolejny raz pomyślnie i w dobrej cenie :)

Gość gość
W Poznaniu wulkanizacja i mechanika pojazdowa w http://www.serwis.pit-stop-poznan.pl/ jest odpowiednim rozwiązaniem. Auto serwis w porządku, ceny rozsądne, mechanicy i wulkanizatorzy trzymają się terminów

Gość gość
Jestem zadowolony z warsztatu www.autouklad.pl gdzie panowie regenerowali maglownice w mojej Ibizie. Wszystko zrobione na cacy za dobre pieniądze i co najważniejsze, że solidnie!

Gość Ardik

Dlatego ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić abyś również odwiedził serwis autoryzowany Volkswagena, oczywiście jeżeli postawiłeś na ich auta bo szczególnie modele dostawcze objęte są świetnymi warunkami na zakup części, serwis oraz do tego po okresie gwarancji również przedłuża się gwarancja mobilności. 

Gość Boshhka

Na przykład w Poznaniu polecam bardzo fajnego mechanika oraz serwis ogumienia , tu ich adres serwis.pit-stop-poznan.pl wyszukał ich mój mąż. Jak mamy jakiś kłopot z samochodem to właśnie do nich się udajemy i naprawa jest skuteczna. Do tego ceny rozsądne

Gość gość

Ja na szczęście mam swój sprawdzony warsztat samochodowy, na którym mogę polegać. Jeżeli mieszkacie w Lublinie to skontaktujcie się z www.autotrans.com.pl Sam korzystam z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Gość Hubik

Zakłady Mechaniczne Kazimieruk. Bezkonkurencyjni jak dla mnie

Gość Wojtek

Ja korzystam tylko z Zakładu Mechanicznego Kazimieruk już od kilku lat. Miałem nieprzyjemne doświadczenie z innymi zakładami kiedyś, ale szkoda mówić...

Jednego razu musiałam koniecznie serwisować auto w trasie. Nie miałam zielonego pojęcia gdzie się udać i wybrałam serwis Euromaster w Opolu http://www.mechanika-opole.pl/. I to był strzał w dziesiątkę! Bardzo zależało mi na czasie a panowie ze wszystkim uwinęli się raz-dwa, do tego nie zapłaciłam milionów. Jeżeli ktoś jest z okolic Opola – polecam z czystym sumieniem :)

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Poznania, które rozglądają się za sprawdzonym serwisem samochodowym polecam skontaktować się z www.serwis.pit-stop-poznan.pl Tam pracują uczciwi fachowcy, którym można zaufać.

Gość Damian
Dnia 27.05.2019 o 13:07, Gość Wojtek napisał:

Ja korzystam tylko z Zakładu Mechanicznego Kazimieruk już od kilku lat. Miałem nieprzyjemne doświadczenie z innymi zakładami kiedyś, ale szkoda mówić...

mialem podobnie, w Kazimieruku zawsze mogę liczyć na dobrze wykonaną usługe, nie przejmuje sie , ze gorzej zwalą niż było

Gość Radekk

Ja też moge polecic zaklad, mechanicy w Kazimieruku solidnie podchodzą do swojej pracy. Usługi wykonywane rzetelnie i dobrze. 

Gość Krystian

A jakie są ceny za usługi w Kazimieruku? Szujkam dobrego zakładu w okolicach Poznania, ale przyznam, że cieżko znaleźć coś w rozsądnej cenie. 

Gość Mati
Dnia 21.11.2019 o 09:53, Gość Krystian napisał:

A jakie są ceny za usługi w Kazimieruku? Szujkam dobrego zakładu w okolicach Poznania, ale przyznam, że cieżko znaleźć coś w rozsądnej cenie. 

ceny są bardzo dobre, mogę polecić. 

Gość Mateusz39983

Cześć, jeśli szukacie czegoś sprawdzonego i taniego w okolicy Poznania to polecam serwis niedźwiedź lock. Podaje namiary: 

SERWIS I NAPRAWA SAMOCHODÓW

ul. Powstańców Wlkp. 4A
62-030 Luboń