Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieregularny okres pojawiający się w najgłupszych momentach

Polecane posty

Gość gość

Niestety mam nieregularny okres, w samym trakcie czuję się potwornie ale wcześniej nie mam objawów. Nie wiem co z tym zrobić, wkurza mnie to gdy nagle leje się ze mnie potok a ja jestem na przystanku tramwajowym i do domu mam jeszcze dobre dwie godziny(taką sytuację miałam dzisiaj). Kiedyś dostałam na samym basenie(gdybym miała regularnie i wiedziała, że tego dnia może się coś takiego zdarzyć, to wiadomo, że tam bym nie poszła) innym razem na plaży albo egzaminie. Leje się ze mnie bez zapowiedzi, szlag mnie trafia. Całe życie mam z podpaską chodzić?!

Gość gość
słowa współczucia. Może z wiekiem sie poprawi, ale, wiem, na razie to żadna pociecha

Gość gość
Jesli masz nieregularny okres to powinnas isc do ginekologa :O a nie radzic sie na kafe.

Gość gość
zakorkuj sobie i po sprawie!

Gość gość
spróbuj leków hormonalnych, które powinny ustawić okres

Gość gość
A co mi ginekolog pomoże? Mam nerwicę, migreny i stres mną tak miota, że okres mam w cały świat. Przez wakacje miałam tylko raz, a teraz to mogę mieć kiedy popadnie.Jakby mi nerwy przeszły i wszystko się uspokoiło to bym miała na pewno regularnie. Rok temu byłam u gina i wszystko ze mną w porządku.

Gość gość
Dodam, ze ginekolog olał sprawę nieregularnych okresów a na prywatne leczenie nie mam kasy.

Gość gość
Jakbys brala tabletki, to bys miala regularnie....ot co ginekolog moglby pomoc.