Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plkzoa

DLACZEGO NIE MAM POWODZENIA

Polecane posty

Gość Plkzoa

Nie rozumiem. Mam 20 lat, jestem brunetką, brązowe oczy, ciemnobrązowe włosy. Jestem szczupła 170 cm 52 kg, bardzo ładna twarz, zadbane ciało.Jestem bardzo ładna, nieprzeciętna. Każdy mi to mówi i zachwyca się moją urodą. Ubieram się dobrze. Ładne, elegancko, obcasy. Nie wulgarnie, co to to nie. Nie chce brzmieć, jak pusta lala, ale tak jest. Jestem nieprzeciętnie ładna. Moje powodzenie zamyka się w (bardzo częstym) obracaniu się na ulicy, gwizdaniu, zagadywaniu nieznajomych, lub podrywaniu w klubach/pubach. Nikt się mną tak na poważnie nie interesuje. Nie rozumiem czemu nie mam powodzenia.... A brzydkie mają.. Gdzie tu logika?

Gość gość
zbyt ładne kobiety onieśmielają wiem to po sobie bo facet myśli żę pewnie wielu ją podrywa to on nie ma większych szans skoro taka kobieta ma duży wybór a najśmieszniejsze że takie kobiety często są samotne moim zdaniem :)

Gość Plkzoa
Co prawda jestem trochę wybredna, ale to nie są jakieś niewiadomo jakie wymagania. Nie przesadzajmy

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość Plkzoa
gość dziś - No tak, słyszałam o takiej zależności. No dokładnie - paranoja

Gość gość
Może za bardzo zadzierasz nosa? Nie oceniam Cie po jednej wypowiedzi, tylko sugeruję, ze coś może być w Tobie nie tak. Zycie dało mi w kość, nabrałam więcej pokory i z perspektywy czasu widzę swoje błędy w zachowaniu. Na pewno jesteś dobrą dziewczyną ale niektórzy mogą czasem źle Cię odbierać. To tylko moja sugestia, nie odbieraj jako krytyki ;)Powodów może być wiele, a z tym, ze onieśmielasz mężczyzn to prawda. Najprędzej podbije do Ciebie dureń który potrafi zagwizdać i powiedzieć ale dupa... Tymczasem porządnego chłopaka jest ciężko trafić.

Gość Plkzoa
gość dziś - Nie mam, a poza tym nie szukam znajomych przez internet :p

Gość gośćfacett
oo jaka biedna, a ja mysle ze jestes rozkapryszona i nie wiesz czego chcesz i zapewne bardzo duze wymagania co do wygladu faceta

Gość Plkzoa
gość dziś - Może możesz mieć rację z tym zadzieraniem nosa. Słyszałam kilka razy, że ponoć wyglądam na taką, choć jestem z natury bardzo miła, ale cóż; pozory. No i z natury jestem wbrew pozorom dość nieśmiała i tworze taki dystans. To też w sumie może być powodem

Gość gośćfacett
i co ze nie masz powodzenia? bywasz w klubach,mprezach itp? tam napewno zarywaja skoro jestes ladna i atrakcyjna

Gość gość
Pewnie jakiś kolega kolegi już dawno się w tobie buja, ale myśli że nie jego nogi na takie progi :P

Gość Plkzoa
gośćfacett dziś - No proszę Cię lasek z klubów nie traktuje się poważnie. Ty jako facet przede wszystkim powinieneś to wiedzieć. Sama przez krótki okres spotykałam się z chłopakiem poznanym w klubie i never again. Faceci idąc na imprezie w 90% myślą o jednym numerku, a za to podziękuję

A po drugie w klubach i pubach jest mała szansa poznania kogoś innego niż zwykłego *****cza, więc może po prostu nie wysy łasz odpowiednich sygnałów tzn nie chcesz obciągać w kiblu...albo coś :p

Gość goścfacett
jaki masz typ faceta z wygladu i charakteru?

Gość Plkzoa
Kinga Stefanka Fanka - Cham. Tyle mam do powiedzenia.

Gość gość
Oj tam cham, fajny komentarz był :) byle traktować z przymrużeniem oka.

Gość Plkzoa
gośćfacett dziś - Hmm.. Uwielbiam wysokich brunetów, inteligentny, wrażliwy, kochający zwierzęta. No i przystojny. Nie będe ukrywała. Panowie czy to takie wielke wymagania?

Gość gośćfacett
no wiesz napewno nie male:P np moglabys dac szanse przecietnemu,niesmialemu chlopakowi

Gość gość
Moim zdaniem jeśli sama jest naprawdę ładna, miła i inteligentna to to są normalne wymagania :) Z dawaniem szansy to jest tak, że ktoś kto jej się nie podoba może się przez to coraz bardziej w niej zakochać, a potem się takiego gościa jeszcze bardziej rani.

Gość gośćfacett
no dobrze tylko niech nie jeczzy za 10-15 lat ze nadal jest sama bo takie sytuacje tez sie czesto zdarzaja

Gość gość
Jeżeli szybko nie zgnuśnienie na urodzie, to za te 10 lat spokojnie będzie mogła wziąć z desperacji tego nieśmiałka o którym mówisz :)

Gość gośćfacett
tu nie chodzi o desperacje,wiadomo ze pewnie kazda chciala by miec przystojniaka do tego bogatego ale chyba najwazniejsze jest to by byla szczesliwa

Gość gość
zacznijmy od tego, że laska ma 20 lat, więc jeszcze się nie musi kłopotać, na pewno jakiś odważny brunet (odebrany fiku mikuuu hehe) do niej wystartuje ;)