Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LailaaLa

Jakieś porady?

Polecane posty

Gość LailaaLa

Dziewczyny! Może któraś miała podobniei ma jjakieś rady? Nie całe dwa miesiące temu zauważyłam u siebie okropne upławy, białe serowate, jak twarożek, najgorzej było przy seksie bo wtedy najwięcej tej wydzieliny "wychodziło". Po kilkudniach wwizyta u ginekologa, dostałam globulki oraz tabletki doustne, już po jednym dniu wszystko ustalo, wybrałam leki do końca i nic już więcej nie zauważyłam, ale niestety... Dziś w trakcie seksu wszystko powróciło. Jutro idę umówić się na wizytę do lekarza, ale zapewne nie wcześniej niż za kilka dni będzie miejsce. Może mialyscie podobnie? Skąd to świństwo się bierze? Może jakieś domowe sposoby gdy leki nie pomogły? :(

Gość gość
nie chcę cię straszyć ale moja znajoma miała takie objawy przy raku ale również dobrze możesz mieć wiruska a robiłaś cytologię?

Gość LailaLa
No aż mi serce zaczęło szybciej bić. ..:( Nie robiłam, no ale wygląda na to ze na tej wizycie musze

Gość LailaLa
Nikt więcej nic powie? Żadna z Was nie miała podobnie??? :(

Gość gość
Lactovaginal powinien pomóc

Gość gość
a jak Ty brałaś leki, to facet też się leczył? mogłaś go w czasie seksu zarazić czymś i przez to możesz mieć nawrót.

Gość LailaLa
Nie, nie leczył się. Już kiedyś miałam grzybicze zapalenie pochwy, leki pomogły wszystko minęło i przez bardzo długi czas nic się nie działo. Teraz trwa to już bardzo długo pomimo przyjmowania leków. Wcześniej max 5 dni i było ok i nie wracalo, ale teraz te upławy to tragedia... nie mam nawet ochoty na seks bo się tego wstydzę... po sekundzie wszystko jest w tym białym "twarozku" :( :( :(

Gość LailaLa
Lactovaginal juz brałam plus Provag...

Gość gość
to idź do lekarza po leki dla siebie. dla Twojego faceta też bez problemu powinien coś przepisać. i zrób koniecznie cytologię.