Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

etap Pogowno idę nate studia

Polecane posty

Gość gość

Głupie gadanie mogłem lepiej normalnie pracować na budowie wśród ludzi których znam i którzy mnie lubią i szanują nawet. a tak pójdę na studia do pijaków i dupkow nauczycieli przemadrzajacych się jacy to są mądrzy oczywiście nie wszyscy . Kobiet tak dziewic niebędzie pewnie. A na budowie byli ludzie z którymi mogłem bym 10 lat przepracować a potem umarły z przemęczenia tak nigdy kobiety niekochalem nie całował prócz mamy i pewnie się to niezmieni. Nie jestem towarzyskim człowiekiem itp czy moim miejscem jest żyć wśród studentów Ehh niewiele Lubie się uczyć ale niemal serca do walki nielubiane rywalizacja itp.

Studia nie są takie złe, pod warunkiem, że wybierzesz odpowiedni dla siebie kierunek. Na uczelni też możesz poznać ciekawych ludzi i nawiązać przyjaźnie na całe życie. Nie ma co przejmować się na zapas. Będzie dobrze :)

Gość gość
Ja jestem człowiek pracy i spokojny. Nielubiane hamstwa i rywalizacji. Ehh czy poznam wątpię

Gość gość
No właśnie po co idziesz na studia skoro nawet nie potrafisz poprawnie pisać?

Gość gość
Ehh życie to niema fajne to jest cierpienie i samotność

Gość gość
Bo pisze na telefonie i gnoju mi wywala nie słowa czasem :/strasznie to wkurzające zaczyna być

Gość gość
Nie zawsze jest rywalizacja. Zwykle największa na przedmiotach "prestiżowych" typu prawo, medycyna i na uczelniach technicznych typu AGH - zwykle tam gdzie jest po 100-500 osób studiujących na jednym kierunku. Ja studiuję z niecałą 50 osób i nigdy w życiu nie zauważyłam wśród nas ani śladu rywalizacji, wręcz przeciwnie. A kierunki gdzie jest 15 osób na roku to już w ogóle :P

Gość gość
Ogólnie ujmując niemal siły by już walczyć

Gość gość
Ee może ale się niebędące na studenta to był zły wybór nieumiejętność strony ogarnąć nawet uczelni niewiele naktora mam przyjść ani gdzie

Gość gość
Znowu gnoju telefon wrabal wyrazy odkrycie się od tego co on myśli a co ja! Niebędące się na studia bo nieumiejętność strony ogarnąć studiów ani niewiele naktora mam przyjść \;

Gość gość
Odkrycie a co japindole zabrane gejsmartfony pobrany żywot

Gość gość
Grunt ze mi wszyscy doradził przez głupi telefon bo zrywać wszystko!