Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego obrażacie smerfetkę

Polecane posty

Gość gość

ona przecież też ma uczucia jak każdy z was :-(

Gość gość
wydaje mi się że ona pisze na haju :(

Gość gość
smerfeta ma coś z deklem pisała że miała straszny wypadek samochodowy prawie śmiertelny dla niej, wydaje mi się że od tego wypadku ma coś nie tak z rozumem.

>>>Dlaczego obrażacie smerfetkę, ona przecież też ma uczucia jak każdy z was<<< Nie podejrzewamy jej o uczucia występujące u większości z nas. Ja nawet pomagałem tej kretynce, uniknąć odpowiedzialności za ŚCIGANE Z URZĘDU pomówienia, które kiedyś napisała. Podziękowała mi za to, obrażając wulgarnie moich rodziców. Obecnie pisze jakieś obrzydliwości o córce, którą wg niej posiadam. To nie jest normalna osoba :(. Podejrzewam, ze jest ciągle banowana przez moderację i dlatego stale zakłada nowe konta. Przygłupa można tolerować, ale nie można pozwolić mu na świadome obrażanie swoich bliskich :(.

Gość gość
misio grubasku co u Ciebie ?

Gość gość
Nikt jej nie obraża, sama się poniża dając kupra Gargusiowi :D

W takim razie zakłada te konta, by w jej nowy temat weszli ludzie, którzy nauczeni doświadczeniem :D, DOBROWOLNIE w jej tematy nie wejdą :D :D :D. Myślę, że to jednak chora osoba. Dlatego na początku starałem się, aby przez swoją wyjątkową głupotę nie wpakowała się w prawdziwe kłopoty. Moderacja raczej jej nie stworzyła, bo moderacji zależy na dużej poczytności, a tematy smerfetki, raczej ludzi odstraszają :(.

>>>A to że Przemo to ich projekt, to wiadomo od dawna<<< Nie zastanawiałem się nad tym. Ja to forum traktuję, jako niezobowiązującą rozrywkę :).