Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie OLEWA.

Polecane posty

Gość gość

Jak mam zły humor to zwyczajnie mnie ignoruje. Krzyczę na niego, dogryzam mu a on zwyczajnie to olewa. Siedzi sobie i czyta gazetę albo ostentacyjnie wychodzi i przytrzymuje drzwi tak że nie mogę ich otworzyć. W ogóle ze mną nie rozmawia tylko od czasu do czasu rzuca "kochanie, jesteś wariatką". Tak samo na ostatniej imprezce. Wkurzyłam się i wyszłam wcześniej. On chciał mnie odprowadzić do mojego mieszkania. Zabroniłam mu a on zignorował to i za mną szedł aż pod sam dom mimo, że ciągle mu powtarzałam, że ma mnie nie śledzić. Co o tym sądzicie? Ogólnie nie ma żadnych wad ale ta jedna strasznie mnie złości.

Gość gość
bo jesteś wariatka, cud że z tobą wytrzymuje pewnie musi cię kochać

Gość gość
Ja też go kocham. Chodzi mi o to, że on w wielu sytuacjach IGNORUJE moje zdanie. Np. przy tej wspomnianej imprezie. Chciałam wrócić sama do domu a on się za mną wlókł i nie zważał na to, że nakazuję mu wrócić. Założył słuchawki na uszy i za mną szedł nie zważając na moje protesty! Traktuje mnie jak kogoś kto nie jest w stanie mysleć za siebie. Jeśli ma inne zdanie ( np. powyższa sytuacja) to kompletnie olewa to co mówię i robi po sowjemu. Stawia mnie w pozycji jakiejś niedorozwiniętej istoty!

Gość gość
mysle, ze masz nierowno pod sufitem i za dobrze ci

Gość gość
Niektórzy mają takie podejście do kłótni. Bo co, lepiej żebyście się obydwoje wydzierali? Ty sobie pokrzycz, podogryzaj a on poczeka aż się uspokoisz i wtedy na spokojnie porozmawia. Na mnie to na przykład najlepiej działa. :P Jak ktoś się będzie ze mną kłócił to nigdy nie skończę a jak spokojnie poczeka aż się wyżyję to mi od razu przechodzi. Taki charakter - jak się wkurzam to straszliwie ale bardzo szybko mi przechodzi. Twój chłopak ma widocznie taki charakter, że aktywnie uczestniczyć w kłótniach nie lubi więc czeka :P nie uważałabym tego za wadę, spróbuj to obrócić na korzyść i pokrzycz sobie na niego do woli aż się nie uspokoisz a potem porozmawiaj na spokojnie

Gość gość
A poza tym sytuacja z wracaniem nocą z imprezy nie ma kompletnie nic do tego, że on nie zważa na Twoje zdanie tylko brzmi to po prostu jakby nie chciał żebyś wracała sama po nocy :P I tak powinien zachować się każdy facet.

Gość gość
twoj chlopak jest odpowiedzialny

Gość gość
Głupia jesteś po prostu,a twój chłopak jest odpowiedzialny i odprowadza cię ,nawet wtedy,gdy się pokłócicie,bo nie chce,żeby cię okradziono,zgwałcono lub zamordowano!Dotarło?Nie ignoruje cię ,tylko troszczy sie o ciebie,mimo,że jesteś tępą,rozwrzeszczaną idiotką.