Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olerlank

wesele jakie buty

Polecane posty

Gość Olerlank

Witam, Niedługo idę na wesele - sukienkę mam granatową koronkową z nude podszewką :) Niestety nie mogę iść w butach na obcasach - kwestia zdrowotna. Jakie buty do sukienki na płaskim obcasie? Baleriny, lordsy, jezzówki? A może coś innego? Myślę o kolorze nude, granatowe lub ostatecznie czarne Dodatkowo mam problem bo mam wąską stopę i sporo balerin spada mi ze stopy a zwyczajnie z paskami jest ich tragicznie mało żeby nie napisać nic :/

Gość La Seine
Jeśli chodzi o kolor to radziłabym granatowe, żeby nie robić za dużego misz-maszu kolorystycznego. Jeżeli suknia jest elegancka, to ani lordsy, ani jazzówki nie pasują, no chyba że trafisz na jakiś wybitnie szykowny fason. Mimo wszystko poszukaj jakichś ładnych balerinek, na pewno znajdzie się jakaś para, która będzie się odpowiednio trzymać na nodze. A jak nie, to polecam jakieś stylowe mokasyny, są nie do przebicia jeśli chodzi o wygodę, a będą się prezentować ładniej niż lordsy.

a ja skoro masz szczupłą stopę odradzę Ci balerinki, ja byłam ostatnio na weselu w niskich szpilkach a i tak w jednym momencie je zgubiłam, pogubisz je przy okazji jakiejś zabawy zapewne...

Gość Olerlank
http://i5.ztat.net/large/OA/22/1C/01/K5/03/OA221C01K-503@1.1.jpg to jest moja sukienka :) Kochane dziękuję Wam bardzo :) A jaki kolor rajstop? Nude? Buty właśnie mi spadają jeśli są bez pasków :( Nie myślałam o mokasynach dziękuję za pomysł :) Nie będę tańczyła tylko mam być ;) Chodzi o to że miałam niedawno zabieg na stopy i po prostu buty mają być przede wszystkim na płaskim i nie takie które gniotą palce , czubek bardziej a la migdał :) Bardzo dziękuję za wszelkie sugestię A może któraś z Was się orientuje gdzie mogę szukać takich butów? Może gdzieś widziałyście ostatnio takie?

Gość Olerlank
kurczę znowu tak samo się wlepiło :( jakby tu go dodać , link trzeba skopiować od http

Gość gość
ja bym brała buty nude i rajstopy też. A w ogóle to polecam pończochy, o wiele wygodniejsze. Ni zsuwa się, nie trzeba podciągać a jak idziesz się wysikać to nie trzeba się pitolić z rajstopami :D

ja jak wyżej, rajstopy nude ;). a buty załóż takie żeby Ci nie spadały i wygodne, nawet jeśli nie będziesz tańczyć to wesele trwa parę godzin i musisz w nich wytrzymać.