Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dlugo po porodzie wracalyscie do dawnej figury

Polecane posty

Gość gość

I ile mialescie do zrzutu

Gość gość
Przed ciążą ważyłam 60 kg, Przytyłam do 72 kg, Po wyjściu ze szpitala ważyłam 64 kg, 1,5 miesiąca po- 60 kg a 4 miesiące po- 55 kg. Obecnie córka ma prawie 9 miesięcy a ja ważę 56 kg.

Gość gość
Szczesciara :) jak to zrobilas? Karmienie piersia, cwiczenia czy samo z siebie

Gość gość
Nic nie robiłam. Na początku karmiłam piersią ale musiałam dokarmiać córkę bo przestała przybierać na wadze. Poza tym dużo spacerów no i opieka nad dzieckiem i samo leciało. W dodatku moja córa bardzo mało spała i śpi w dzień (najczęściej na spacerze), także jest co robić. A teraz zaczęła wstawać i jest baaardzo absorbująca także coś czuję, że waga znów poleci w dół. Nie mam czasu na jedzenie :)

W pierwszej ciąży przybyło mi 27 kilo a startowalam z wagi 53 kilo przy wzroście 162 cm. Dlaczego Tyle? Zatrzymywała mi się woda. A powrót do figury? Po pół roku od porodu ważyłam. .. 49 kilo przez swoją własną głupotę ( brałam pigułki odchudzajace). W drugiej ciąży na plusie 8 kilo ( zaczynałam z wagi 54 kilo). 2 tygodnie po porodzie z aga sprzed ciąży. 3 miesiace po porodzie 2 kilo mniej niż przed ciążą z powodu diety ze względów zdrowotnych. 9 miesięcy po porodzie waga 50 kilo ( z powodu operacji i półrocznej diety). Obecnie, 2 lata po porodzie 53 kilo.

Gość gość
Marze o tym. Ja przed ciaza mialam bulimie dlatego teraz tyje w zastraszajacym tempie i zastanawiam sie jak to bedzie po czy zrzuce to wszystko

jak się po pierwszym wzięłam za siebie to w 3 miesiące, a teraz pół roku i nic

Gość gość
Przed ciaza 52kg do porodu 76kg! W 3msce od porodu 56kg. Teraz po 10mscach od porodu 49kg

Gość gość
Przed ciaza 55kg. W dniu porodu 62kg. W dniu wypisu ze szpitala 55kg. 2 tyg pozniej 50kg i wygladam zle. Brzuch calkiem wsiorbany chude nozki raczki. Pilnowali mnie zebym jadla. Teraz znow 55kg.

Gość gość
przed ciążą 74 kg, poród - 82 kg, 3 dni po - 67 kg, tydzień po porodzie 65 kg. W ciąży schudłam, bo przez pierwsze 3 miesiące prawie nic nie jadłam. Tylko jabłka, banany i ser żółty. Tak mnie mdliło.

Do figury sprzed ciąży wrocilam po 9mc. Moglabym wczesnej ale nie chcialo mi się. Mowie glownie o brzuchu, musialam nieznacznie nad nim popracować. Waga wrocila szybko do wyjściowej, do 3mc max. Wszystko zależy od organizmu i predyspozycji.

Gość gość
Prawie 5 lat. Z niskiej wagi startowałam, 9 przytyłam. Poród przedwczesny. Mały ciała nabierał poza brzuchem, ssał na okrągło. Dwa lata po zakończeniu karmienia przytłam w końcu do wagi sprzed ciąży. Ciężko było.

Gość gość
ja przytylam w ciazy 10kg, choc tylko 'dzieki' cukrzycy ciazowej, bo tak to bym z 30przytyla. Wagowo wrocilam do tej sprzed ciazy wlasciwie od razu po porodzie. Brzuch dluzej, ale tez nie jakos dlugo, bo to bym pamietala

Gość gość
waga startowa 56 kg w ciąży przytyłam prawie 24 kg (strasznie woda mi się zatrzymywała i miałam olbrzymie obrzęki). Teraz mijają trzy miesiące od porodu a ja ważę 58,6 dokładnie (dzisiaj się ważyłam ;D). Ale stosuje dietę mż, dużo spaceruje z dzieckiem i czasem udaje mi się poćwiczyć z Ewką ;)

Gość gość
Przed ciaza 53kg.W ciazy dobilam do 67kg. Po 4 miesiacach waga sprzed ciazy wrocila. Teraz jestem 9 mcy po porodzie i waze 50 kg. Przy moim dziecku z takim temperamentem bie ma zbyt duzo czasu na jedzenie ;)

Gość gość
Przed ciążą 45 przy 160 cm, w ciąży przytyłam do 54, po 3 miesiącach waga 42 i dalej się utrzymuje (już prawie rok po porodzie). Karmiłam piersią i trzymałam dietę 1000 kcal, ćwiczyłam już od 2 tygodnia po porodzie, tak zaczynając od pół godziny aż do 2 godzin w dwóch seriach po godzinie. Jestem zadowolona.

Gość gość
Startowałam z wagi 64 przy 175 cm. Do porodu szłam ważąc (!) 100 kg. Przytyłam 36 kg. Wychodząc ze szpitala ważyłam 90 kg. W ciągu 6 miesięcy schudłam do 65 kg karmiłam 3 miesiące. Po 2 latach ważę 70 i z tą waga zaszłam w 2 ciążę.