Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była jest w związku z Turkiem

Polecane posty

Gość gość

sentyment jaki do niej czułem zmienił się w obrzydzenie

Gość gość
jej następnym facetem będzie murzyn albo cygan

Gość gość
wolala brudasa od ciebie? na pewno jestes niski!

Gość gość
lepszy Turek niż Egipcjan

Gość gość
niz kto???

Gość gość
nie no, nie wymieniła mnie na turka. Wchodzę dzisiaj z ciekawości na jej profil na fb, a w rubryce związku figuruje jakiś Habibi. Rozstaliśmy się kilka lat temu. Nie wiadomo kogo miała po drodze - może innych brudasów. Ja mam 180 cm wzrostu i jestem blondynem. Widocznie gust jej się zmienił albo desperacja dopadła. Mieszka w Niemczech.

Gość gość
ale habibi to arab, turek to aszkym

Gość gość
a jak w Niemczech mieszkaja, to on juz pewnie tam urodzony, papiery ma i gadaa po niemiecku bez zadnego akcentu

Gość gość
Arab, Turek czy Hindus to dla mnie jedno i to samo - ciapaty brudas. A że w Niemczech dużo Turków, to obstawiałem, że ten koleś jest własnie Turkiem.

Gość gość
to arab, jakaś dziwna moda jest teraz na arabów:o nie wiem co kobiety widzą w tych brudasach, jakby mało było facetów polaków

Gość gość
Na Niemca to on nie wygląda.

Gość gość
To zle obstawiles, bo Afganow i Irakijczykow jest tak samo duzo.

Gość gość
też kiedyś byłam z Turkiem - ale był wysoki i miał jasne włosy (bardziej przypominał Szweda) - ale mentalność nie do zniesienia więc szybko się skończyło

Gość gość
mi się podobają rudzi :P

Gość gość
Arab, Turek czy Hindus to dla mnie jedno i to samo - ciapaty brudas. Pewnie dlatego Cie zostawila, bo masz zasciankowe myslenie, jestes nietolerancyjny i ladujesz ludzi do jednego worka. W Niemczech juz dawno nie traktuje sie ludzi ze wzgledu na pochodzenie, religie czy kolor skory. Twoja dziewczyna jest cosmopolitka i to rozumie, dlatego nie moglaby juz byc z kims o takich pogladach jak Ty. Z kims tak ustecznionym.

Gość gość
uwstecznionym*

23:12, ale tez nie przesadzaj, bo skoro nie wiedziala, co z niego za facet, to tez zbytnim geniuszem nie grzeszy. Faceta wypadaloby poznac, zanim sie z nim zwiaze.

Gość gość
----Na Niemca to on nie wygląda. ------- Mialam na mysli, ze nowy partner Twojej dziewczyny, ma zapewne tureckie pochodzenie, bo jego rodzice przyjechali z Turcji do Niemiec, ale on sam juz w Niemczech urodzony.

Gość gość
Nie zostawiła mnie. Rozstaliśmy się z innego powodu i była to wspólna decyzja. Dlatego przez jakiś czas czułem do niej sentyment, aż do dzisiaj. Nie wymyślaj.

Gość gość
te vede - nie zrozumialam Twojej wypowiedzi

''Mialam na mysli, ze nowy partner Twojej dziewczyny, ma zapewne tureckie pochodzenie, bo jego rodzice przyjechali z Turcji do Niemiec, ale on sam juz w Niemczech urodzony.'' Taki czlowiek tez nie jest az tak 'niemiecki', jak Niemiec z dziada pradziada. Znalam taka pare, Turek od dziecka w UK, ''nowoczesny'', ale jednak zawsze trzeba bylo patrzec na religie i przekonania jego rodziny.

Gość gość
Nie wymyslam. Widac szukala w zyciu otwartych umyslow, szerszych swiatopogladow, niz te, ktorymi Ty dysponujesz..

Gość gość
te verde, wszystko zalezy od czlowieka, mieszkam w Niemczech i naprawde wiem o czym pisze.

Gość gość
Nareszcie zmądrzała

''Twoja dziewczyna jest cosmopolitka i to rozumie, dlatego nie moglaby juz byc z kims o takich pogladach jak Ty'' Wysnuwasz daleko idace wnioski na temat tej dziewczyny tylko dlatego, ze kogos, kto ja krytykuje, uwazasz za idiote. To dziecinne. Z tego, co wiemy, rownie dobrze mogla go zostawic, bo uznala, ze ma za stary samochod. A z Turkiem jest nie dlatego, ze tolerancyjna i nowoczesna, ale dla kasy :P

Gość gość
Dobrze, że moje wypowiedzi rozumiesz, że aż sama dopisujesz sobie do nich ciąg dalszy, znasz mnie na wylot bo ośmieliłem się niepochlebnie wyrazić na temat ciapackiej zarazy. Pewnie też jesteś amatorką muslimskich i murzyńskich kootasów - wielka cosmopolitka. Przez takie myślenie Polki mają w całej Europie opinię kuref. Czemu Czeszki, Słowaczki, Węgierki, Rosjanki nie wchodzą w związki z ciapatymi, a Polki bardzo chętnie?

Gość gość
przeciez Rosjanki tez bardzo chetnie :)

Gość gość
Czeszki, Slowaczki i Wegierki siedza u siebie w kraju, tylko Polki wyjezdzaja "za chlebem", gdzie spotykaja obcokrajowcow.

''Dobrze, że moje wypowiedzi rozumiesz, że aż sama dopisujesz sobie do nich ciąg dalszy (...) Pewnie też jesteś amatorką muslimskich i murzyńskich kootasów - wielka cosmopolitka'' Patrz, tobie tez takie dopisywanie calkiem niezle idzie! :) :classic_cool: I juz nie przesadzajcie, nie moznaby tak swojsko, kosmpolitka? Mnie tak uczyli.