Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarek134

Kocha ale chce odpocząć od związków

Polecane posty

Witam. Otóż mam następujący problem. Dzisiaj szczerze porozmawialiśmy i z tego co mi powiedziała na ten czas ma dosyć poważnych związków, chce sie wyszaleć, imprezować, wychodzić kiedy chce. Niedawno zerwała z chłopakiem z którym była 3 lata i musi zakończyć wszystkie sprawy związane z nim. Spotykamy się mówi że mnie kocha , całowaliśmy się, spaliśmy razem. NIe jest w stanie powiedzieć na ten moment czy nam wyjdzie ale też nie powiedziała że to koniec, dalej chce sie spotykać. Zależmy mi na niej i nie chcę tego zepsuć. Co mam w takiej sytuacji zrobić ? Odczekać trochę czasu i powiedzieć jej o swoich uczuciach czy zapomnieć o niej czego naprawdę bym niechciał. Dodam że mam 21 lat a ona 23.

Gość gość
Ona chce się wyszaleć, spotykać z innymi i od czasu do czasu pobzykac się z Tobą? No to masz dwa wyjścia. Jeśli się szanujesz to ją zostaw, jeśli chcesz być tym od czasu do czasu i jednym z wielu, to bądź.

Nie chodzi o bzykanie się z innymi facetami. Wychodzi na imprezy z koleżankami z pracy. Znamy się już troche i nie jest typem dziewczyny która od tak sobie do kazdego faceta mówi "Kocham Cie"