Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11001

co się dzieje z moim facetem podczas seksu?

Polecane posty

Gość gość11001

On ma 30 lat, spotykamy się 3 lata, nasz seks od początku nam się nie układał, tzn. mi. Dodam że on poza łóżkiem, na co dzień jest cudownym facetem, niesamowicie czułym, dobrym, nie można mu niczego zarzucić a w seksie zachowuje się tak dziwnie, że już mam dość :O Na samym początku on kończył w minutę, czasami bywało tak że na nim usiadłam a on już dochodził :o zachowywał się tak jakby w ogóle mnie w tym seksie nie było, zero pieszczenia, nic. Po prostu on wchodził, kończył i koniec. O minetce mogłam zapomnieć, Przegadałam z nim kilka nocy, pytałam dlaczego taki jest, przyznał że jest egoistą w łóżku i zrobi wszystko żeby to zmienić. Od tamtego czasu zaczął mnie pieścić oralnie ale wiem że się do tego zmusza i nie mam z tego żadnej przyjemności, on zresztą też. Nigdy nie miałam orgazmu podczas seksu z nim, zawsze po seksie sama się pieszczę i dopiero wtedy dochodzę. Niestety teraz jest inny problem :O od jakiegoś czasu zdarza się że gdy zaczynamy się kochać jemu zaczyna opadać. Jestem atrakcyjna, dbam o siebie, wkurza mnie to że on zamiast się podniecać na mój widok to się zniechęca. Zastanawiam się z czego to się bierze, co się dzieje u faceta że mimo iż jest podniecony to z czasem mu opada, czy to znaczy że mu się nie podobam i go nie kręce???

Gość gość
Wiesz co, za dobra jestes dla niego. Znajdz sobie kogos lepszego, kto bedzie biegiem lecial do lozka z toba i piescil cie godzinami i cieszyl sie, jakie go szczescie spotkalo. Ten to jakas zimna ryba.

Gość gość
nie mieć z facetem orgazmu, mieć seks wymuszony który nie sprawia nikomu radości, minutę i koniec i jeszcze opadanie...ciężko mi to seksem nazwać...współczuje.

Gość gość11001
Mój były facet nie mogł się doczekać kiedy się do mnie dobierze, bez przerwy chciał mnie dotykać pieścić, czułam się atrakcyjna, mówił mi komplementy i wiedziałam że mu się podobam/ Mój obecny chyba nigdy w życiu nie powiedział że mam coś ładnego, tzn. często mówi że jestem śliczna ale to są takie ogólniki. Mam wrażenie że nie jestem w jego typie, zresztą sama już nie wiem co mam myśleć. Ale w seksie nie czuje się pożądane przez niego. Nie chcę go też zostawiać czy zdradzać bo źle bym się z taką zdradą czuła.

Gość gość
Chyba nie masz wyjscia kochana. A on co, nie czuje sie zle z tym ze taki denny seks ci oferuje? Moze jest gejem i nie chce sie przyznac?

Gość gość11001
On widzi co się dzieje i też go to męczy, zaczęłam się zastanawiać czy nie jest gejem i to jest najgorsze :o

Gość gość
A jaka roznica czy jemu opada czy nie? I tak nie mialas z nim orgazmu prawdopodobnie zaczyna sie u Niego cukrzyca

Gość gość11001
ostatnio mocno przytył, może to faktycznie jakaś choroba :O

Gość gość
To nie masz wilkiej przyjemnosci z nim. A jestes bardzo potrzebujaca?

Gość gość11001
W jakim sensie potrzebująca? Czy potrzebuje dużo seksu? Nie musze się kochać co dzień ale jak już to robię to chce żeby było dobrze również mnie.

Gość gość
To moze podasz maila I popiszemy prywatnie?

Gość gość11001
nie szukam nikogo.

Gość gość
Ale jak sie masurbujesz to mozemy zrobic to razem u mnie w zwiazku tez jest nieciekawie

Gość gość
to przykro mi albo jest gejem albo jest facetem nijakim albo po prostu mu się znudziłaś bo tez tak miałem, a miałem na prawdę super atrakcyjną kobietę i takie też się nudzą . Zrozumiałem to dopiero jak ją straciłem jaka była z niej laska. Być może nie jestes w jej typie ale to nie wiem po co jesteście razem i kto do kogo zarywał.

Gość gość11001
To ja go zdobywałam, z jego strony na początku nie wyszła żadna inicjatywa. Jak się bliżej poznawaliśmy to on się zakochał ale wiem że gdyby nie mój wysiłek to nie bylibyśmy razem. Nie jestem w jego typie bo wiem jakie miał swoje byłe dziewczyny, wszystkie niskie brunetki z dużym biustem a ja jestem wysoką blondynką z małymi cyckami. On wie że jestem zła, dzwoni smutny i mówi że będzie się starał że zrobi badania bo może jest na coś chory i stąd te problemy. Jak na razie postanowiłam nie uprawiać z nim seksu, on też nigdy jakoś specjalnie na to nie nalega, ale jak będzie miał ochotę to po prostu odmówię bo jak na razie mam dość.