Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8tydz ciazy pomocy ;(

Polecane posty

Gość przestraszona ciezarowka88
A co najlepsze w poszczegolnych zrodlach normy sie roznia i wszedzie pisze ze sa to tylko dane orjentacyjne a wielkosc zalezy od indywidualnego rozwoju zarodka.Wielkoscia sie nie martw.Glowa do gory.I do lekarza z bolem brzucha!

Gość gość
Oki możliwe zobaczymy ;) na usg miałam 6wd1 dziwne nie

Gość gość
Kurde muszę iść spać a nie chce mi sie masakra a o 7 lecę na krew i siusiu oddać ;(

Najlepsza rada?Chodz do dobrego lekarza,sluchaj go i pytaj o wszystko co cie trapi:-)

Spij dobrze.W naszym stanie potrzeba duzo snu.Ja tez nan z tym ciezko bo choc jest juz ranek to remint mam za sciana ale juz sie klade.Dobranoc.Nie martw sie i powidzenia:-(

Gość gość
No dobra rada tylko tak ja narazie nie pracuje o nie wiem czy mnie gdzieś zatrudnia :( miś mój tylko pracuje tu państwowi masakra jest a prywatnie nas nie stać i nie ma dobrych lekarzy :( musiałabym jeździć 200 km a. Mój padaczkę do 18 dzień w dzień i nie da rady mnie wozić ;(

Buzka miala byc usmiechnieta :-)

Gość gość
Dobranoc kolorowych :) tobie i dzidzi ;) ja tez sie przytulam do mojej połówki serduszka i sie zdrzemnął z. 3 godz

Ja tez nie spie na pieniadzach i wole wizyty nfz.Nikt nie mowi zeby na kazda chodzic prywatnie.Najlepiej znalezc lekarza ktory przyjmuje tak i tak.Jak moj.Badania i rutynowe wizyty sa na nfz.Na lepsze usg ide prywatnie.

Gość gość
A jeszcze jedna rzecz mnie trapi bo dziś rano odkryłam opryszczkę na ustach znaczy sie zimno na razie myślisz ze to nie zagrozi mojej dzidzi?

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś iść prywatnie do dobrego lekarza. Niestety ale to dużo daję (np dobrą opiekę podczas porodu). Ja jeździłam do lekarza 150 km.

Gość gość
A co z porodem pózniej 150 km rodzic? :(

Gość gość
Wiem tylko tak ja nie wiem jaki i gdzie dobry ja mam 23 lata :) Wieele kobiet mówi ze jest jeden taki u nas w mieście dobry i tam chodzą na NFZ przyjmuje i prywatnie ja byłam u niego i nie widział ciazy a poszłam do innego i po samym badaniu ręka stwierdził ze dzidzia jest a wiec nie wiem nie poznał sie czy jak ? A byłam 11.09

Gość gość
Ja tak jechałam, miała cc i w trzeciej dobie wracałam do domu. Dla dziecka zrobiłabym wszystko.

Gość gość
Ja tez mój jak tylko wozi ze coś nie tak to od razi gotowy martwi sie o mnie i dziecko tymbardziej ze ja jestem po biopsji i lyzeczkowaniu szyjki niestety :( miałam ten zabieg 6 mies temu i miałam mieć problem z zajściem niby a tu taka niespodzianka

Gość gość
Podczas tej ciazy jjuz byłam u 4 giń rożnych jeden nie stwierdził ciazy drugi tez i powiedział ze mam pęcherzyka ale z krwią i wpadłam w deprechę poszłam w ten sam dzień a babka giń mówi ze ciąża z zarodkiem już