Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki niemowlak, roczarowanie

Polecane posty

Gość gość

Szczerze chce napisać co czuję więc proszę o wyrozumiałość. Córeczka ma 6 tyg i nie jest tak ładnym niemowlakiem jak pierwsza córka. Jest łysa blada jakoś do nikogo nie podobna. Smutno mi bo nie chcę tych uczuć ale one są :-(((

Gość gość
wyrzuć, po co się masz z nią męczyć?

Gość gość
wyrobi się, jak brzydkie kaczątko

Gość gość
Sprobuj wymienic sie z kims na innego niemowlaka :D

Gość gość
Wszystkie niemowlaki są brzydkie, nawet jak nam się wydaje że są ładne. Jak się urodziła moja córeczka, wydawało mi się, że jak na niemowlaka, jest śliczna. Ale dopiero teraz, gdy ma pół roku i oglądam zdjęcia, mogę obiektywnie stwierdzić, że brzydka na pewno nie była, ale dopiero teraz jest ładna :)

Gość gość
wszystkie kilkutygodniowe dzieci są brzydkie. wyglądają jak takie stare dziadki. Wyładnieje jeszcze pewnie

Gość gość
Poyebalo Cie? Nie masz innych problemow?

Gość gość
Jak masz już starszą córkę to z pewnością wiesz, że wygląd dzieci wraz z wiekiem się zmienia. Naprawdę nie masz innych problemów tylko rozmyślać o urodzie swojego dziecka? Jest jakie jest. A Ty taka piękna jesteś?

Spoko autorko - moj pierwszy synek tez jest sliczny, a drugi niby podobny, ale jakis taki wychudzony (dopiero urodzilam) - rozmawialam z lekarka i mowila mi, ze ze swoimi synami miala tak samo. Najprawdopodobniej przy pierwszym dziecku czlowiek jest tak zaaferowany, ze zawsze pierworodny wydaje mu sie idealem :-) poza tym badzmy szczerzy, noworodki nie sa urodziwe i bardziej przypominaja kosmitow, ladne sa dopiero 3/4 miesieczniaczki ze slodkimi faldkami :-)

Gość gość
Widocznie ty i mąż nie grzeszycie urodą.Trzeba było zrobić sobie dzieciaka z jakimś przystojnym sąsiadem i teraz nie miałabyś problemu.

Gość gość
Są choroby genetyczne, z którymi wiąże się ładny wygląd. Cechy dysmorfii powodują, że te dzieci są po prostu bardzo ładne. Mam takie dziecko i wolałabym, żeby było brzydkie a zdrowe. Skoro z takiej sprawy, jak uroda dziecka robisz problem, to chyba nie masz poważnych zmartwień. Ciesz się, że dziecko jest zdrowe. Poza tym przez całe życie jej wygląd będzie się zmieniał.

Gość gość
przejdzie i Tobie i córce :-), grunt że córa zdrowa mój drugi syn chyba z pół roku był brzydki,(teściowa skomentowała,że bardzo podobny do mojej rodziny :D )a dzisiaj jest najładniejszy z nas wszystkich, jak z nim chodzę do sklepu to sprzedawczynie zawsze -stara czy młoda wdają się z nim w rozmowę :-) (ma 19 lat) (a syn w ostateczności bardziej podobny do męża)

Gość gość
nie kazdy niemowlak jest brzydki :D 9.57 moze masz poprostu brzydkie dziecko i teraz tez ci sie wydaje ,ze jest ladne.

Gość gość
mi kolezanka pokazala zdjecie swojego nowonarodzonego dziecka, mowila ze jest piekne, moje wrazenia byly zupelnie inne, oczywicie jej tego nie powiedzialam, noworodki nie sa zbyt piekne i tyle.

Gość gość
A może masz depresję poporodową?

Gość gość
13.23- właśnie, ze wszystkie urodą nie grzeszą. pewnie wmawiasz sobie, ze twój obleśny bachor jest piękny.

Gość gość
a u mnie jest na odwrót,my z mężem nie grzeszymy urodą a dzieci wyszły nam cudne,na prawdę,aż sama się dziwię i to nie tylko moje zdanie.Ostatnio zaczepiła mnie starsza pani w parku i powiedziała że córka jest przepiękna,aż się wzruszyłam...A wracając do tematu to nie przejmuj się tak,mała na pewno się zmieni.

Gość gość
15.40 uuuu ktos tu niedowartosciowany jest .Co menelko na chleb ci brak ,ze tu plujesz jadem hahaha.

Gość gość
Dziwne rzeczy piszecie o niemowletach bo uwazam ze wszystkie sa ladne tzn ja nie spotkalam sie z brzydkim niemowlakiem a taki maluch kilkutygodniowy jak Twoj autorko to juz na bank jest sliczny. Albo prowo albo depresja bo nie rozumiem mimo szczerych checi

Gość gość
Wszystki noworodki są śliczne.Przekonasz sie gdy dojdziesz do siebie.

Gość gość
Wszystkie noworodki są dla mnie brzydkie więc rozumiem autorkę :D na szczęscie dzieci wyrastają :))