Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego po paru latach moj zwiazek mi sie znudzil

Polecane posty

Gość gość

czy ze mna cos jest nie tak ? po paru latach z moim chlopakiem ..zaczynam meczyc sie w zwiazku dusic.. ciagle sobie tylko mysle jakby to bylo jakbym byla sama..

Gość gość
:)nie to po komunie tak sie porobilo ze nikt samodzielnie myslec nie potrafi bo to korzenie w komunie sa u rodzicow i oni uczyli tego 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Moim zdaniem za wcześnie na rutynę. A może Ty powinnaś zrobić coś, żeby ubarwić Wasz związek hmm? Pomyśl nad tym, popracuj, bo może nie warto z niego rezygnować dla samotności..?

Gość gość
ale co powinnam zrobic?? dusze sie w tym zwiazku nudzi mnie i moj facet mnie strasznie drazni i denerwje dzien w dzien jestem szczesliwa jak jestem sama w domu niewiem czy da sie to uratowac.. czasami ma wrazenie ze samotnosc jest lepsza niz byc z kims i sie dusic..;[ ehh.. niewiem czy ja go jeszcze kocham??

Gość gość
Bo jesteś nudna.

Gość gość
to sobie znajdz zajęcie, jakieś hobby a nie siedz w domu, zabierz się za pracę. Baba w domu dostaję rui...

W takim układzie po drugiej Twojej wypowiedzi wyczuwam, że Tobie nie chce się już niczego ratować. W takim razie nie ma sensu w tym tkwić, nie wpędzaj faceta w błędne przekonanie, że wszystko jest ok., szczerze powiedz mu, że się coś wypaliło i daj sobie i Jemu szansę na ułożenie sobie życia wg własnych wymagań.

Gość gość
Szkoda mi facetów, po takich związkach oni zazwyczaj mają tak łamane serce i ego że ciężko przez wiele lat potem się otrząsnąć. Znajdź sobie takiego który będzie ciebie lał to na pewno go pokochasz i będziesz miało stado kreteńskich bachorów.

Gość gość
Teraz z ludźmi jak z dziećmi. Znudziła się zabawka chcę nową. Zauroczenie i pa. O coś więcej trzeba umieć dbać, dawać. Większość skupiona na sobie na własnych odczuciach. Kalekie społeczeństwo.

Gość gość
Z takim podejściem nie trafi na coś stałego. Temu się pomaga, a nie czeka kiedy się wypali. Raczej sfrustrowana babcia będzie kiedyś.

Gość gość
ile masz lat autorko?

Gość gość
Pewnie nie więcej niż 23

Gość gość
mam 22 i nie musicie na mnie naskakiwac ze jaka ja jestem dla mojego chlopaka i wgl. nikogo normalnego nie mozna sie doradzic.. ehh

Gość gość
no niedlugo 5 lat bedzie...wiem ze powinnam korzystac... ale tez trudno zakonczyc mi zwiazek niewiem dlaczego ;[ i tak nie dobrze i tak ;[

Gość gość
czasami autorko zwiazek sie wypala ale mozna sie starac zeby naprawic go

Gość gość
tak tez mi sie wydaje tak bo - sie przyzwyczailam- nie sama nie boje sie byc.. nie chodzi o samotnosc... moze taka mysl ze pozniej moge zalowac..? mimo tego ze nie czuje sie dobrze wrecz sie dusze troche.. ;/

Ja Ci powiem tak- w wieku 23lat nie powinnaś czuć znudzenia drugą osobą. Więc jeśli tak czujesz to po prostu coś się między Wami skończyło. Można spróbowac pogadać z chłopakiem, powiedzieć szczerze, co czujesz- moze on postara sie coś u Was zmienic? Natomiast z doświadczenia wiem, że szkoda czasu. Bo jeśli w tak młodym wieku już musisz naprawiać to co bedzie później?

Gość gość
no skonczylo sie skonczylo juz zaczynalo sie powoli psuc rok temu .. widze ze tez bylas w podobnej sytuacji do mojej.. moge wiedziec czy tez zakonczylas tak dlugi zwiazek i czy pozniej nie zalowalas?? ogolnie duzo pisac o naszym zwiazku wszystko sie pozmienialo ..

nie, nigdy nie żałowałam zakończenia związku. Po każdym rozstaniu odżywałam :) A jak poznałam swojego obecnego mężczyznę, z którym jestem 10lat, to zrozumiałam jak cudownie może być w związku takim "na zawsze". Generalnie mój najdłuższy związek trwał 3lata i uświadomiłam sobie, ze juz go nie kocham, kiedy zaczęłam zwracać uwage na innych chłopaków. Nie było łatwo- bo chłopak się "obudził", ze sie zmieni, ze będzie sie bardziej starał - ale to juz nie było "to".

Gość gość
no wlasnie " zwracac uwage na innych facetów" ehhh.. ;/ cos w tym musi byc.. no ale w sumie nie ma co sie zalamywac jestem mloda..i musze cos z tym zrobic.. ;/ nie chce sie dusic i meczyc ;/ i denerwowac straszie mnie iryrtyje drazni i dziala na nerwy ;/ dzien w dzien..

Gość gość
a w jaki sposob zwracalas uwage na innych facetow? pisalas z nimi smsy lub cos w tym stylu?

Gość gość
mialam to samo jak ty i nie moglam tak dalej sie dusic wiec zerwalam po 7 latach.. i nie zaluje -odzylam-