Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriii90x

Pociąga mnie brat mojego męża.

Polecane posty

Gość Doriii90x

Od pewnego czasu coś dziwnego czuje do brata mojego męża. Zaczęło się to niewinnie. Byłam już zaręczona i moje wizyty i nocowanie w ich domu (bo oni mieszkają z rodzicami w duuuużym domu) były bardzo częste. Brat męża zawsze patrzył na mnie tak inaczej. Podobałam mu się. Ja nie zwracałam na to uwagi i nie dopuszczałam takich myśli. Czułam tylko jak tak na mnie patrzył zawstydzenie. On ma dziewczynę ale powiedział że nie zamierza się żenić i że odpowiednia dziewczyna dla niego jest zajęta (popatrzył wtedy na mnie). A jak mama zapytała jaką ty dziewczynę szukasz to powiedział że szuka.........(i tu powiedział moje imię). Każdy to odebrał jako żart ale ja wiem o co mu chodziło. Kiedy doszło do mojego ślubu, brat mojego męża pożerał mnie wzrokiem. Tańczył ze mną i ciągle się patrzył. Teraz mieszkam u nich w domu i na co dzień widzę brata mojego męża. Teraz też gdy przechodzi obok, coś mnie przeszywa od środka. Ostatnio nawet śniłam o nim. Proszę powiedzcie co o tym myślicie.

Gość gość
Porozmawiaj z nim dyskretnie i konkretnie

Gość gość
oj tam zdrada w rodzinie zostaje w rodzinie nawet w razie wpadki to będzie podobne do jednego i drugiego w końcu bracia :D. Jedna noc z jednym bratem druga z drugim :D tylko że mamy 7 dni więc zostają niedziele... hmm może wtedy z kuzynem? ma jakiegoś fajnego kuzyna? ewentualnie z teściem (teść powinien wiedzieć jaka synowa jest i jak traktuje syna).

To że niby ja facet raz żonę raz szwagierkę ? ok pasuje;) Ale że niby w niedzielę teściową :O Ni kuta:P A tak w ogóle to piczkę i fredzia trzeba trzymać na uwięzi :classic_cool:

Gość Doriii90x
Ja nie mówię tutaj o zdradzie. Tylko o sytuacji jaka jest między nami. Ale dzięki za pomoc.

Gość gość
Piszesz ,ze Cie pociaga to chyba sugeruje ,ze w swojej makowce juz sobie cos ubzduralas, boszee rzucil durnym tekstem przy rodzince I sie spojrzal ,a ta juz ma kisiel w majtach ..:O

Gość gość
widac masz nudne zycie ,ze takie p*****ly Ci zaprzataj glowe :D

Gość gość
Biedny ten twój maż. Nuda ci chyba doskwiera, poczytaj Bravo girl albo nawet napisz do redakcji, i im sie zwierz to to przemyslenia na takim poziomie. Ech....pan listonosz na mnie spojrzał, mąż nie może się dowiedzieć , hahahah

Gość gość
Kolejny temat który odbiera mi wiarę w istnienie normalnych i wiernych kobiet.

Gość gość
O Boże masakra! I jeszcze sciemnia ze wcześniej na to nie zwracała uwagi. To przykre. Szkoda mi Twojego męża. Poczuje się jak śmieć jak się dowie bo zdradzisz go z bratem. Na końcu Ty wyjdziesz na najgorsza bo oni to bracia, jedna krew a Ty....

Gość gość
a meza nie kochasz?

Gość gość
Kocham męża ponad życie. I nie chce go zdradzać. I nigdy go nie zdradzę. Chciałam wiedzieć waszą opinie co mam zrobić. Porozmawiać z bratem męża żeby się tak nie zachowywał? Czy może powiedzieć mężowi? Czy może w ogóle nic nie robić. Nikt tu nie mówi o zdradzie.