Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za ile wystawić taką wyprawkę

Polecane posty

Gość gość

Podpowiedzcie mi proszę: mam wyprawkę dla dziewczynki - kilka rzeczy w rozm 56, większość 62. 80% rzeczy to Next i Zara, a reszta jakieś polskie firmy. Cena zakupu samych ciuszków z Next'a i Zary to 930 zł (wiem bo zamawiałam online i mam potwierdzenia). Nie liczę wartości pojedynczych rzeczy (sukienki, śpioszki etc) które córka dostała czy które kupiłam gdzieś w sklepach i już nie pamiętam ile kosztowały. Podejrzewam że za wszystko mogłam dać ok 1200 zł. Połowa z ciuchów jest w stanie bdb (z cyklu założone dwa razy). Część db (noszona ale zadbana) a dwie sukienki z Zary o wartości 100 zł każda są całkiem nowe z pełnym kompletem metek. OCZYWIŚCIE nie oczekuję że odzyskam więcej niż 60% z kwoty którą wydałam ale zastanawiam się nad nastepującymi kwestiami: Wystawiać rzeczy osobno czy jako "paka dla niemowlaka". Jeśli jako zestaw to jaka cena minimalna? Będę wdzięczna za sugestie :)

Sukienki wystaw na grupie na fb Zara to odzyskasz kupę kasy. Resztę jako paczka ale nie licz na więcej niż 200/300 zł. To sa małe ciuszki z których dziecko wyrasta ekspresem.

Gość gość
Ja bym wystawiała partiami np zestaw bodziaków, zestaw śpiochów etc

Gość gość
Jeśli te rzeczy są w świetnym stanie, lub nowe to chyba lepiej wystawić je osobno. Te nowe z informacją o metkach, ile kosztowały itp. Myślę, że wtedy dostaniesz za nie więcej kasy. Jeśli chcesz zachęcić do zakupu większej ilości ciuszków to zrób jeden koszt przesyłki niezależnie od ilości rzeczy i jakieś gratisy (na pewno masz masę pierdółek, które możesz dodać do takich zakupów).