Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany

Jak się obronić przed kobietą?

Polecane posty

Gość zdolowany

Witam, Nikt tego głośno nie powie ale faceci też są molestowani. Tylko gdzie oni mają się zwrócić? Wróciłem w niedziele do domu, fakt , nawalony, a żona zamiast dać mi spokój wyleciała z awanturą. Wspomne że się leczy w psychiatryku-rzuciła mną o ścianę i poleciała na korytarz drąc się że ją biję. Zlecieli się sasiedzi, policja i 48 zaliczyłem. Pytanie jak 55kg nawalony facet ma zrobić krzywde 130 kg babie w furii? Ale to ona jest ofiarą. I co ja mam zrobić? Jak się obronić że nic jej nie zrobiłem i darcie się i drapanie po szyi to było tylko przedstawienie? Jak mogę to udowodnić zeby nie iść siedzieć za psycholkę?

Gość gość
To nie było molestowanie, bo ona Cię nie wykorzystała seksualnie. Polecam lekturę słownika.

Gość zdolowany
świetnie, liczyłem na prawdziwą pomoc a dostałem polecenie przeczytania słownika. dziękuję stokrotnie...ewidentnie każdy dba o swoją skórę i nie jest w stanie pomóc drugiemu człowiekowi...

Gość gość
kup kamery i zainstaluj w mieszkaniu, będziesz miał dowody na swoją niewinność

Gość zdolowany
tylko teraz już jest na to za pózno:( mam tydzień na odwołanie się przed prokuraturą. Czy istnieje możliwość że biegli na podstawie zdjęć będą w stanie ocenić że podrapała się po szyi sama żeby powiedzieć że ja to zrobiłem? Np że jest inny kąt drapnięcia czy coś takiego? Ludzie ja nawet paznokci nie mam i w życiu bym na niej ręki nie podniósł, zwłaszcza że moje 55 kg przy jej 130 naprawdę daje jej przewagę...

Gość prawictwo pospolite 125
Molestujące kobiety mają łatwiej , bo wiedzą , ze facet ich nie uderzy .. Ja kiedyś leżałem w szpitalu 3 dni po wypadku i kazano mi wziąć prysznic .. Oczywiście poszedłem to zrobić i wtedy.. Wpadła do mnie ta.... dziewczyna miała około 20 lat pomagała ludziom w utrzymaniu higieny .. To yła jej praca Skrót konwersacji : Co pani tu robi przecież poradze sobie sam , mam sprawne ręce widzi pani , ze uległem niezbyt poważnemu wypadkowi , tylko potłuczenia .. A ona na to , że musi mnie umyć , bo to jej robota i ze nie wyjdzie ( ona najczesciej pomagała starym ludzoim , ktorzy nie mogli sie poruszac tylko chodzili o kulach ,) Gdyby facet wlazł pod prysznic kobiecie , bez jej zgody - to dostałby z kolana w nabiał ( przynajmniej tak jest na amerykanskich filmach , które oglądam ) .. Ale jak kobieta wejdzie facetowi pod pryszcnic , to trudniej ją wyprosić .. Zwlaszcza gdy jest uparta.. Wtedy własnie zrozumiałem , ze jestem molestowany .. Nie miałem ochoty by jakaś młoda panna oglądała mój tyłek , A jednak, wpadła do środka gdy już byłem nago pod prysznicem i wcale nie miala zamiaru wychodzić mimo mojego sprzeciwu , tylko rzuca głupim tekstem - że musi mi umyć jajka, bo to jej praca. ..

Gość gość
Gratuluję żony.

Gość prawictwo pospolite 125
czy mogłem się przed nią obronić gdy byłem potłuczony - ale nogi miałem sprawne , moglem chodzic , jedynie jedna ręka zwichnieta i kilka siniaków . . ? Trudno powiedzieć , przecież nie będe sie bił z kobietą .. ? Od razu wiedziałem , ze jej nie chodzi o pomoc w myciu .. Tylko jest to zwykle molestowanie . Chodziło jej o to by poogladać sobie gołego faceta .

Gość gość
caryca Katarzyna miała wielu kochanków .. władza to seks..

Gość gość
ludzie przy władzy wykorzystują swoją pozycje by mieć seks , nie ważne czy kobiety , czy mężczyzni . Obie płcie to robią

Gość zdolowany
Ludzie ale proszę was nie zmieniajcie tematu, jak mam udowodnić że to ona biła mnie a nie ja ją? Czy jej zdjęcia w sądzie to wykażą? Sama sobie krzywde zrobiła,a jak zadzwoniła na policję to powiedziała że to ja...

Gość gość
Przede wszystkim jeśli żona leczy się lub chociaż leczyła w psychiatryku, nalezy to wykazać ,oraz jaki jest czy był powód tego leczenia, prokuratura wszystko sprawdzi. To że jesteś połowę lżejszy od żony nie ma żadnego znaczenia, chudy ale agresywny facet stłucze babe nawet 200kg jeśli ta nie będzie umiała się obronić. U twojej żony najwyrażniej adrenalina sie podnosi jak widzi ciebie pijanego, może jej kiedyś dałeś oklep po pijaku i teraz woli zareagować zanim ty zaczniesz. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Jak z tego wybrniesz - nie wiem, ale przyszłosciowo może lepiej śpij tam gdzie sie opijesz dopóki nie wytrzeżwiejesz, obejdzie się bez takich scen.

Gość nie place alimentow
uhm... one same tez sobie dzieci robia, takie zdolne sa

Gość zdolowany
Nigdy w życiu jej nie uderzyłem, a adrenalina jej się podnosi jak w ogóle mnie widzi - on lat ze sobą nie gadamy ale mieszkamy w jednym mieszkaniu bo żadne z nas nie ustąpi - koszt podziału mieszkania, rzeczoznawcy itp nas przerasta. Podejrzewam że chciała mnie w ten sposób udupić żeby mieć mieszkanie dla siebie- miesiąc temu skończyłem remont więc w sumie nie jestem już jej potrzebny i chyba obmyśliła sobie plan że powie że się nad nią znęcam i mnie posadzi. W ogóle to naopowiadała że od 8 lat ją bije i się znęcam. Podpowiedzi jak się bronić?