Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21lat i jeszcze nigdy...

Polecane posty

Gość gość

nie spotkałem się z sytuacją żeby jakaś kobieta o mnie walczyła, sama pisała i w ogóle. Albo jestem ślepy albo coś jest nei tak z moim charakterem. O co chodzi? Zdarzyło sie tylko dwa razy, jedna brzydka którą podrywałem dla beki i druga którą spotkałem na imprezie, chciałem się umówić, nie zgodziła sie,a potem sama pisała i zostaliśmy parą ,na bardzo krótko,bo była toksyczna. A ja ciągle słyszę że do jakiegoś faceta laski same wypisują, wręcz rozkładają nogi ,o co k***a chodzi? czy to dlatego że większośc czasu spędzam w domu i nie jestem imprezowy a moze dlatego że po prostu mam zj****y charakter i wygląd... uprzedzam że jestem dość nieprzyjemny ale jak już sie o kogoś staram, proponuję wyjście to patrzą na mnie jak na jakiegoś gwałciciela!

Gość MÓWIĘ JAK JEST
siema mordo, nie martw się, to normalne, nie każdy facet jest rozchwytywany, pewnie czujesz się dość przyzwoity z wyglądu, fajny z charakteru, masz swoje zainteresowania, więc heloł, powinieneś mieć jakieś zainteresowanie, a jest go brak, więc zaczynasz się zastanawiać o co chodzi, niemalże czujesz, że to jakieś fatum, bo widzisz, że nawet faceci z niższej półki niż ty mają laski, a więc o co chodzi. odczuwasz niesprawiedliwość. tak własnie się czujesz. i co robic? nie wiadomo. po 1. nie popadaj w smutek itp., życie to nie tylko związki, po 2. jeżeli wpadniesz w poczucie bycie ofiarą to tym bardziej nikogo nie znajdziesz, po 3. gwarantuje ci, że w życiu jeszcze nie jedną będziesz miał. życiej est długie a standardy się zmieniają, czasami za młodu możesz nie mieć zainteresowania, a potem możesz je mieć jak najbardziej, po prostu pracuj nad pozycją społeczną

Gość gość
dzięki, społecznie jestem wysoko bo i dwa kierunki niełatwe studiów do tego wzrost, siłownia , cholera xD

Gość gość
Ja też jeszcze nigdy

Gość gość
no to z takim nastawieniem daleko zajdziesz i jeszcze nie jedna sie znajdzie chetna x po prostu na razie zaakceptuj to, ze jest jak jest i nie wiadomo czemu i zajmij sie innymi rzeczami. a przedewszystkim badz szczesliwy jako singiel. bo myslisz, ze kobieta da ci szczescie? NIE x ludzie ciezpia bo sa samotni... a potem cierpia w zwiazkach :D serio, taka jest prawda, a wiec zamiast tego badz szczesliwy jako singiel, a potem bedziesz szczesliwy w zwiazku x podro 600 na rejonie

Gość gość
to jest chore,bo jedna z nich najpierw do mnie pisała a po pierwszym spotkaniu rękami i nogami się zapierała że nie a dwie randki później zostałem u niej na noc i mi obciągała... no k***a! Czyli potrafię albo one są stuknięte!

Gość gość
po prostu żyj normalne życie. masz ochote podrywac jakas laske to to rób i sie nie zastanawiaj. odrzuci cie? ok, normalka. nie tylko ty jestes odrzucany :D po prostu zyj na luzie tu nie ma zadnej filozofii. ale na pewno czym wiecej bedziesz dzialal tym wiecej doswiadczenia zdobedziesz. wiec nie ma sensu byc biernym

Gość gość
najgorsze jest to że niektóre kobiety uważają że jak facet chce uprawiać seks to znaczy że ich nie szanuje!

Gość gość
a po co ci w ogole kobita ktora nie daje; bezuzyteczna; no to niech se uwazaja a kogo obchodzi ich zdanie :D