Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vlekenduivel

Uwalilam dzis po raz trzeci egzamin na prawko

Polecane posty

Gość vlekenduivel

Wiecej tam nie pojde. Najwidoczniej jestem glabem drogowym. Do tej pory nie oblalam zadnego egzaminu, a na prawko juz trzeci raz. Moja samoocena spadla ponizej zera. Za pierwszym razem uwalilam za brak znajomosci pokretelek, nie wiedzialam czym sie odparowuje szyby. drugi raz byl dziwny, przejechalam cala trase ale babka stwierdzila, ze za malo patrzylam w lusterka i w wazkich uliczkach jechalam za blisko prawej strony. No a dzisiaj to byla prawdziwa masakra, moj instruktor musial zareagowac :( Normalnie spalam sie ze wstydu. Juz w zyciu nie usiade za kolko. Tez czuliscie sie po oblanym egzaminie jak czlowiek polwartosciowy? Na ulicach korki jak cholera, kazdy ma prawko a ja jedyny glab drogowy nie moge zdac!

Gość gość
szczerze powiedziawszy specjalnie niektórzy uwalają żeby więcej zarobić mojemu ojcu zachciało się jeździć na tirach więc zaczął robić prawko na tiry gdzieś za daleko podjechał i facet go oblał przy czym powiedział z uśmieszkiem że i tak do niego wróci ojciec się wkurzył i zwyzywał dziada i ode chciało mu się tirów może spróbuj w innej szkole

Gość gość
musisz jeszcze poćwiczyć, ja zdałem prawko za 7 razem w Warszawie

Gość gość
Ja wlaśnie bym chciała zapisać się na prawko ile teraz jest pytań?

Gość gość
Nie ma co probowac w innej szkole bo oblewaja mnie w centrum egzaminacyjnym. Poza tym wpierniczylam w to juz tyle kasy, ze chyba pasa zaczne zaciskac. Wydaje mi sie tez, ze z wyjatkiem drugiego egzaminu wina lezala ewidentnie po mojej stronie. Stres mnie oglupia :( Twojemu ojcu szczerze wspolczuje, dobrze chociaz, ze dziada zwyzywal :D

Gość gość
Za 7 razem, czyli nie zawsze jest tak latwo. Mi sie wydaje, ze oprocz mnie wszyscy zdaja z palcem w d***e. Ja musialam odpowiedziec na 50 pytan, ale ja zdawalam w Belgii. I to mnie tez wkurza, teorie po niderlandzku zdalam za pierwszym podejsciem a praktyki nijak przejsc nie moge.

Gość gość
ja tez myslalam tak jak ty :) zdalam za 4

Gość gość
może jakieś tabletki uspokajające

Gość gość
Cwiczyliscie prywatnym autami czy tylko ze szkola jazdy?

Gość gość
Tez myslalam o tabletkach uspokajajacych ale boje sie, ze mnie zamula i zrobie z siebie jeszcze gorsza idiotke. W moim przypadku to raczej problem natury psychologicznej, nie potrafie znosic porazek, bo wydaje mi sie, ze jak cos schrzanie to kazdy mysli ´o boze co za dziecko wojny´. Przez to oczywiscie jeszcze bardziej sie nakrecam i wychodza mi takie piekne rezultaty.

Gość gość
kolega 7 lata jedzi bez prawka w końcu poszedł i 4 razy zdawał niezdał i dalej jedźi bez prawka popros boga i aniołow strózóa zeby zdac

Gość gość
Od kiedy wprowadzili te cholerne kamery w aucie to nawet za loda nie da się zdać :)

Gość Olónia Kóchta z Bókowiny
A ja zdałam za 15 razem a to dlatego że zamiast się uczyć obciągałam lewarka swojemu ukochanemu instruktorowi.

Gość gość
ja zdałam za 3 razem ale jeździć to nie bardzo :-) jezdzę ciągle tą samą trasę i to jest dobrze.

Gość gość
Jak koń z klapkami na oczach :D

Gość jadźka4
Tu jest strona z testami, materiałami i wyszukiwarką instruktorów http://www.twojeprawko.com.pl Wejdź sobie na nią, poszperaj, poucz się, skorzystaj z symulatora jazdy, a na pewno zdasz.