Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też się zakochałem w 11 latce chyba

Polecane posty

Gość gość

Witam siema mam problem Od pewnego czasu (kilka miesięcy) podoba mi się pewna 11 latka (5 klasa) ja chodzę do tej samej szkoły mam 15 lat czyli do trzeciej gimnazjum. ,,Podoba mi się,, od 5-7 miesięcy niewiem może nawet od roku tyle że teraz to się jakoś nasiliło ciągle o niej myślę czasem jak idę spać to myślę o niej zamiast zasnąć a ostatnio wpatrywałem się w jej zdjęcie prawie godzinę Nie mogę się doczekać następnego dnia by ją znów ujrzeć w szkole Ona też się na mnie patrzy i właściwie to ,,nasilenie że bardziej mi się podoba,, zaczęło się właśnie ostatnio teraz się jakoś chyba częściej na mnie patrzy Chciał bym ją poznać i mam taki pomysł żeby się jej spytać czy nie mogła by nauczyć mnie dżudo a ja bym w zamian pomagał jej w lekcjach czy coś w ten sposób byśmy się poznali lepiej co o tym sądzicie?? Najgorsza w tym wszystkim jest niepewność czy ja Ją kocham?? ciągle o Niej myślę itd już opisywałem I czy się jej podobam... Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi

Gość gość
dziwne w tym wieku chłopcy wolą ruwieśniczki xxx raczej duzo starsze np nauczycielki, atrakcyjne matki kolegów :)

Gość gość
oh my god. Przecież to jeszcze dziecko. Zagadaj do niej. Tylko jej nie spłosz, bo w tym wieku to może się dziwnie zareagować :P

Gość gość
Najlepiej gdy ją spotkasz to zagadaj. Poczęstuj ją np. fajnymi słodyczami, zaproś na pizzę. Zapytaj się czy ma przyjaciół, cokolwiek byś nawiązał rozmowę. Zobaczysz jak zareaguje, czy zechce być Twoją przyjaciółką, bo na miłość w tym wieku to trochę za wcześnie.

Gość gość
Cześć ! Dziękuje za odpowiedzi :) Rozumiem że ma 11 lat ale serce to serce i się o zdanie rozumu nie pyta Mógłbym się zaprzyjaźnić a w końcu może też się jej spodobam Chyba że teraz się już jej podobam bo zauważyłem że jakoś się dziwnie na mnie patrzy (w sensie pozytywnie) i to z własnej inicjatywy Czytałem też że mogłaby mnie traktować jak starszego brata No więc muszę do tego podejść ostrożnie No i jeśli ją serio kocham (trudno to uczucie zdefiniować) no to napewno bym poczekał z poważniejszymi wyznaniami no nie? Byle bym miał jakiś kontakt póki co przyjaźń coś w tym rodzaju Dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość gość
ja w 3klasie tez sie zakochalam

Gość gość
Chodź z nią na fajne place zabaw i zaproponuj, że nauczysz ją grać w Lola czy inną giere, możesz też jej kupić świetny zestaw klocków lego, np. taki z zamczyskiem.