Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Najlepsze kosmetyki do pielęgnacji twarzy

Polecane posty

Gość gość
zdecydowanie najlepiej używać dermo kosmetyków, najlepiej wpływają na stan skóry, ja swoje kosmetyki zamawiam u http://aptekipodlasie.pl/

Ja też jestem z dermo kosmetykami. Im prostszy skład tym lepiej. Moja ulubiona polska marka to sylveco ale używam tez innych np. dr Beta

Gość gość
Jeśli chodzi o pudry do cery wrażliwej, z tendencją do trądziku to ja bym polecała poszukać na stronie www.e-naturalne.pl Moja córka tutaj się zaopatruje i ja też zaczęłam. Mają sensowne ceny, nie trzeba milionów wydawać za porządne kremy odmładzające.

Gość gość Jolka
Używam kosmetyków z miodem Manuka, są wydajne i jestem z ich działania zadowolona. www.newbay.eu

Gość gość
Ja stosowałam krem pod oczy z olejkiem arganowym Kropla Zdrowia. Czytałam w internecie, że olejek arganowy świetnie się sprawdza do skóry suchej, a taką właśnie mam. Faktycznie się spraawdził, świetnie nawilżał mi skórę pod oczami. Krem stosowałam na noc, bo myślę że pod makijaż się nie sprawdzi, ze względu na zawrtość tego olejku arganowego. Kupiłam już drugą buteleczkę. Poprzedni starczył mi na 5 miesięcy codziennego używania. w dobrej cenie znalazłam tutaj: http://www.ziolavita.pl/kropla-zdrowia-krem-pod-oczy-eco-argan-30ml-marmed-p2241.html

Gość gosia332
Cześć, ja stosuję organiczne kremy. Zamawiam wszystko tutaj https://www.organicseries.pl/ . Miałąm cerę trądzikową i teraz jest o wiele lepiej :)

Gość gość
Cała seria Capilllary Control z Efektimy. Potem długo, długo nic.

Gość gość
Ja stosuje kosmetyki Kivvi, ostatnio kupiłam przez internet na witalnie com pl Jagodowy koktajl oczyszczający do twarzy z żurawiną i jarzębiną jest boski, pięknie pachnie. Dla mnie kosmetyki z ekstraktami z owoców i roślin są podstawą, aktualnie mam tylko naturalne kosmetyki.

Gość gość
Naturalny krem wiesiołkowy GAL - do kupienia w aptece. Moim zdaniem nie ma lepszego kremu dla suchej i wrażliwej skóry.

Gość gość
Od kilku lat używam kosmetyków marki Fitomed. A niedawno odkryłam Nacomi. Mnóstwo kosmetyków wartych uwagi jest na domkosmetykow.pl.

Gość gość
Najlepsze i najdelikatniejsze dla skóry są produkty firmy Ziaja. Są hipoalergiczne i mają kompleksowe działanie. W Aptece pod Smokiem mają wszystkie ich produkty w bardzo dobrych cenach.

Gość Reest
Do twarzy najlepszy jest Floslek, zwłaszcza świetna nowa seria Ultra Protect. Cuudo!

Gość gość
Również polecam Hildegard Braukmann. Miałam od nich kilka kosmetyków - wszystkie się świetnie sprawdziły. Żeby jednak uzyskać dużą zmianę stanu cery, potrzebny jest naprawdę czas i tak właśnie docelowo powinno się wam udać uzyskać zdecydowaną zmianę. Po prostu musicie nad tym solidnie popracować. U mnie samymi kosmetykami wiele zdziałałam.

Z mojego doświadczenia mogę polecić produkty marki Ziaja- mam wrażliwą skórę, dlatego większość kosmetyków mnie uczulała, ewentualnie z wyższej półki clinique- jestem zakochana w nich i działają świetnie :D No ale tutaj trzeba się liczyć z wysoką ceną.

Gość gość
Ja też stosuję environ, ale nie retinol, tylko bezpieczną formę witaminy A czyli estry.

Gość gość
Najlepszym kremem na zmarszczki jaki miałam do tej pory jest krem Karin Herzog. Efekt po 3 miesiącach używania przeszedł moje oczekiwania. Używam też sypkiego pudru "egipski piasek" z tej firmy, bo fajnie matuje i nie zatyka porów.

Gość gość
Mogę ci polecić coś czego sama używam. Mój makijaż ogólnie mówiąc jest bardzo ciężki, bo pracuję w takim miejscu, że wymagają ode mnie, żeby zawsze dobrze wyglądać. Zwykłe mleczko albo płyn micelarny nie ścierały mi tego tak dobrze jakbym chciała, miałam ciągle zatkane pory, a w ciągu jednego wieczora zużywałam 1/10 płynu :/ Dopiero jak kupiłam sobie takie delikatne mleczko to mam trochę prościej. Lepiej zmywa, jest silniejsze, ale nie podrażnia mi skóry: https://www.karinherzog.pl/twarz/przygotowanie/16,cleansing-milk-200-ml-mleczko-oczyszczajace-do-twarzy

Oprócz płynu do demakijażu, mogę polecić mydła Aleppo. Mydełka zmywają pozostałości makijażu, odżywiają i nawilżają skórę i dlatego później się mniej przetłuszcza. Ja mam dużo mniej wyprysków i zaskórników niż kiedyś. A niestety do trądziku jestem predysponowana genetycznie. Tutaj mają bardzo duży wybór naturalnych kosmetyków i mydeł Aleppo. https://biokoszyk.pl/pl/c/Mydlo-aleppo/339

Gość gość
Super efekty mam po stosowaniu kremu avst1 i retinolu (oczywiście na noc) + redukcja zmarszczek +redukcja przebarwień +jędrna skóra +mniej naczynek w składzie są witaminy a,c i e oraz peptydy.

Gość małgosiaaa
najlepsze to są takie, które sama przetestujesz i doswiadczysz na własnej skórze. Ja widzę, ze mam mniej przebarwień, gładszą skórę i mniej naczynek. oczywiście mój krem nie kosztuje 15 zł tylko ponad 200, ale widzę efekty, więc nie będę nic zmieniać. jeśli potrzebujesz skutecznego kremu to polecam Ci serię avst

Gość gość
200 -300 zł to normalna cena za dobry krem, choć zdarza się też tak, że w takiej cenie można znaleźć niezły chłam :)

Jak dobre kosmetyki to tylko naturalne. Jeśli będą miały skład to warto wydać na nie sporą sumkę, bo jest pewność że będą działały :)

Ja ostatnio o swoją cerę dbam używając kremu i żelu oczyszczającego z serii Effaclar marki La Roche Posay. Ich produkty poleciła mi znajoma, która tak samo jak ja walczy z tłustą skórą i przebarwieniami potrądzikowymi. Gdy zobaczyłam jak poprawiła się jej cera po miesiącu stosowania tych produktów szybko udałam się do apteki. Dziś również ja cieszę się piękną cerą bez przebarwień :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się