Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowy Sorbet89

mój chłopak mnie zawiódł. wesele i pieniądze. co robić?

Polecane posty

Gość Malinowy Sorbet89

Dziewczyny, ale najadłam się wstydu. 2 tygodnie temu byłam na weselu u najlepszej koleżanki. W prezencie dawałam 500 zł. Kopertę z pieniędzmi zostawiłam w samochodzie, a podczas wesela kazałam iść po nią chłopakowi i dałam ją parze młodej. Ale wstyd. Dziś się świadkowa zapytała czy mam problemy finansowe bo koleżance dałam w kopercie 50 zł. Nie wiedziałam o czym mówi. Domyśliłam się, że mój chłopak maczał w tym palce. Po kłótni przyznał się, że były mu potrzebne pieniądze. Nie chciał powiedzieć na co. Dla niego nie ma problemu. Ja siedzę i ryczę i nie wiem co zrobić. Głupio mi przed koleżanką i głupio mi powiedzieć jej, że chłopak mnie tak wykiwał. Mieszkam z nim razem od pół roku. Co mam zrobić...:(

Gość gość
Moim zdaniem to go skreśla

Gość gość
ja bym go rzuciła, przecież to złodziej

zostawilabym go, bo jest debilem i nie myśli :) Zostawiłby stówkę, dwie nikt by nie zauważył, a 50 to już mega biedacko cebulacko i coś naprawdę jest nie ok :D

Gość Malinowy Sorbet89
Panienko Różo, bardzo śmieszne:( Jestem z nim 2 lata. Nigdy nie odwalał mi takich akcji.

Gość gość
Ale wstyd. Jesteś świadoma, że jak raz wziął to będzie Cię okradał?

Gość gość
Kurwa, jakby mi ktokolwiek ukradł 450zł to bym się wkurzyła! I to nie dość, że zrobił to Twój własny chłopak to jeszcze zrobił z Ciebie kretynkę i skąpą (bo 50 zł za parę na wesele to jednak trochę wstyd). Tragedia, to musi być prowo, bo przecież każda kobieta w takiej sytuacji wiedziałaby co zrobić - wypieprzyć drania na zbity pysk i kazać oddać pieniądze co do złotówki!

Gość gość
To jest złodziej i jak raz ukradł , będzie to robił zawsze . Odejdź , nie ma nic gorszego niż życie ze złodziejem pod własnym dachem

Mam nadziejè, ze to nie prowo. Autorko, myslè, ze juz jestes sama? I pogoniłas złodzieja? Takie sprawy, w ten sposób "załatwiane" przez faceta, któremu ufałas- są niewybaczalne. Jesli z nim nie zerwiesz, to nie pisz zacjakis czas ns kafe, ze mój chłopak mnie okradł, pomocy.

Gość gość
ale wstyd, kobieto nad czym tutaj myslec? daj spokoj ze zlodziejem chcesz sie zadawac?

Gość gość
zostaw go juz cie oszukuje i bedzie tak nadalon to zlodziej

Gość gość
Juz by nie był moim chłopakiem. .co za c****j.

Gość gość1234432
zwykły złodziej, ja bym z nim zerwała

Gość gość
mialam do czynienia z takim złodziejem-s*********m.ale on mi ukradl duuuuzo wiecej,wszystkie oszczednosci:(