Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbereźnik, mam 19 lat i chciałabym Cię poznać.

Polecane posty

Gość gość

Gdzie studiowałeś? Na Sgh może?

Gość gość
Ale czemu Ty odbierasz to w ten sposób? Chciałam się zwyczajnie dowiedzieć kilku rzeczy o Tobie a nie niewiadomo co;/

Gość gość
Jakie kierunki skończyłeś? Tylko tam studiowałeś czy na obu uczelniach uzyskałeś dyplom?

troche opryskliwy jestem dzisiaj po sie popsztykalem z kims kto jest dla mnie wazny i musze odreagowac, a najchetniej odreagowalbym to w lozku....

Gość gość
Czemu nie odreagujesz?

Gość gość
Być może będę tam studiować za rok. Teraz studiuję zagranicą ale mam wątpliwości. Słyszałam, że SGH jest bardzo dobra a jak to jest w praktyce. Możesz mi odpowiedzieć na moje poprzednie pytania czyli - Czy skończyłeś obie uczelnie czy tylko tam studiowałeś?

Gość gość
Matko, trzeba mieć naprawdę kompleksy i nudne życie żeby opowiadać obcym ludziom z internetu, że biedaczek musi odreagować w łóżku, podkreślając przy okazji że Z INNĄ! Nawet dodał kiedy :D Zbereźnik, weź chłopie, udajesz takiego alvaro, demona seksu a brzmisz jak co najmniej zmyślający prawiczek.

Gość gość
palant :) ty zbereznik nie rob embieja tylko napisz ksiazke pod tytulem jak oddzielic pozadanie od uczuc furore zrobi na rynku

Gość autorkaOla
Oh, nie psuj mojego tematu, chciałam porozmawiać ze Zbereźnikiem! Co mi jeszcze powiesz?

nie mam czasu na ksiazki! ej nie bede pisal w tym watku bo beda gadac ze sam ze soba pisze. jak chcesz cos to masz maila: zbereznik85@gmail.com

Gość autorkaOla
Dzięki, a często wchodzisz na tego maila? I jeszcze jedno pytanie jaki masz telefon?

Gość gość
Nie musisz zakładać tematu o sobie żeby opowiadać jakieś bzdury o które nawet nikt nie pytał :D Dziewczyną pyta na jakie uczelnie chodziłeś a Ty pitolisz farmazony, że musisz odreagować w łóżku z inną :D umarłam ze śmiechu, ciekawe czy na żywo rozmowy z Tobą też tak wyglądają

nie wygladaja, z reszta takie zaczepki na kafe zawsze maja podtekst wiadomo jaki wiec od razu sprowadzilem temat na odpowiednia plaszczyzne... :P ps. na maila wchodze czesto...

Gość autorkaOla
NIe schlebiaj sobie mój drogi. Byłam ciekawa kilku rzeczy dotyczących Ciebie ale nie wyobrażaj sobie za wiele. Uwierz, nie wszystko sprowadza się do jednego. Nawet Cię dobrze nie znam więc czemu niby chciałabym czegoś więcej?

Gość gość
Hahahaha, przecież zbereźnik to taki ogier, że jak hostessa się do niego odezwie w sklepie to już ściąga gacie :D

oj nie o ot mi chodzilo. mowilem ze w zlym nastroju jestem na co sie zlozylo wiele sytuacji z dzisiejszego dnia. pewnie gdybys napisala jutro czy wczoraj to rozmowa wygladala by inaczej... czasem juz tak jest, sorki... :) pewnie sobie teraz pomyslisz "ale palant" ;) byc moze nawet bedziesz miala racje... :P

Gość gość
" byc moze nawet bedziesz miala racje... jezyk.gif " zagrywka na skruszonego :D zadziałała?

Gość gość
Zbereźnik jest p**********y. Autorko nie pytaj się go o cokolwiek, ostrzegam cie

Gość gość przelotem
kup se psa one tez sluchaja :classic_cool: 🖐️