Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIAmamaMAI

Kto na szybko policzy ile to kalorii??

Polecane posty

Gość ANIAmamaMAI

Chciałabym troszkę schudnąć więc postanowiłam się ostro za siebie wziąć ale mam problem bo w ogóle nie znam się na przeliczaniu kalorii i nie mam zielonego pojęcia ile kalorii na diecie powinnam przyjmować biorąc pod uwagę fakt, że ćwiczę 5 razy w tygodniu na orbitreku po około 45-60 min. A dziś zjadłam: 8- pół grahamki, mała miseczka twarogu chudego z łyżką jogurtu naturalnego i dwiema rzodkiewkami do tego zielona herbata gorzka 11- jabłka prużone z cynamonem trzy plasterki ananasa 14- zupa pieczarkowa z makaronem durum 18- 2 kromki pieczywa chrupkiego żytniego z dwoma plastrami polędwicy sopockiej i kilkoma plastrami zielonego ogórka, 2 jabłka prużone z cynamonem i 2 plastry ananasa. W międzyczasie około 2 litrów herbaty czerwonej lub zielonej bez cukru. Wiem, że sporo tego jabłka i ananasa ale akurat dziś miałam straszną ochotę na te owoce :) Więc jak? Dużo tego? Co powinnam wykluczyć? Pewnie zrypiecie mnie za tą zupę z makaronem :)

Gość gość
Nikt Ci tego nie policzy bo nie podałaś gramatury ani składników np. zupy. Liczenie kalorii to nie takie hop siuo. poza tym wazniejszy jest bilans BWT - białko tłuszcze węglowodany. Zapisz się na forum SFD dział LADIES :)

Gość ANIAmamaaMAI
zjadłam przed chwilą jeszcze czekoladę z orzechami ale to tylko dziś więc jej nie liczę :)