Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiad

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki nietypowy problem, bardzo podoba mi się starszy sąsiad, niestety jestem zbyt nieśmiała żeby go podrywać. To głupie, ale bardzo mnie kręci kiedy się na mnie patrzy. Doszło do tego że często nie zasłaniałam się w łazience, tak aby mógł mnie podglądać. Teraz strasznie mi wstyd, bo nie wiem co sobie pomyślał o mnie widząc mnie całkiem nagą. Najgorsze jest to, że czasami zupełnie się zapominałam i mógł mnie widzieć w bardzo intymnych sytuacjach. Wiem że jestem głupia, ale co mogę zrobić w tej sytuacji? Czasami jest mi tak wstyd że przychodzą mi do głowy najgorsze rzeczy :((

Gość gość
starszy?odpuść sobie,nie jesteś chyba nekrofilką

Gość gość
Źle się wyraziłam, sąsiad jest 7 lat starszy ode mnie.

Gość gość
gościu ma peep show za darmo

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Niedawno skończyłam 18 lat. Ale nie wiem jakie to ma znaczenie.

Gość gość
myślę że możesz być spokojna, większość mężczyzn może tylko pomarzyć o takiej dziewczynie z sąsiedztwa, prędzej czy później facet na pewno nie wytrzyma i zagada jeśli nie jest pedałem. Jeśli widział Cię w sytuacjach intymnych to możesz udawać że nie wiedziałaś że Cię podgląda. Właściwie to co z tego że widział coś intymnego? Ręka do góry kto nigdy nie miał żenujących sytuacji w łazience. Jeśli tylko on Cię widzi nie krępuj się pokazywać mu codziennie i zapomnij o wstydzie. Naturyzm i nagie ciało to normalna sprawa i nie jest powodem do wstydu.

Gość gość
kiedy będzie na dworze zapytaj go czy mógłby ci coś naprawić (na przykład w komputerze) i zaproś go do siebie a później jakoś pójdzie. Nie wiem w czym problem, chłopak w tym wieku nie jedną dupę widział, jeśli nie jesteś brzydka na pewno nie narzeka.