Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy słuchają metalu to brudasy

Polecane posty

Gość gość

patologia społeczna

Gość gość
jak ja jestem dla Ciebie brudasem to chyba musisz być z tych co się 3 razy dziennie domestosem szorują.

Gość gość
chodzi Ci o wszystkich, którzy słuchają metalu czy tylko o tych z subkultury? :D Bo słucham ale ubieram się normalnie i nie jestem pewna czy też powinnam się uważać za brudasa czy nie :D

"chodzi Ci o wszystkich, którzy słuchają metalu czy tylko o tych z subkultury? smiech.gif Bo słucham ale ubieram się normalnie i nie jestem pewna czy też powinnam się uważać za brudasa czy nie" I pewnie czujesz sie lepsza od subkulturowych metali z tego powodu, ze ubierasz sie normalnie? nigdy nie rozumiałam tej dumy niektórych, że nie należą do subkultury i są zwykłymi ludźmi, no niesamowite osiągnięcie :D

Gość gość
wszystkie metale to brudasy a Ci którzy słuchają szatańskiego metalu to już w ogóle patologia, powinno się ich izolować

Gość gość
Powinnaś się czuć brudasem. Temat jest o ludziach słuchających metalu, a nie ubierających się w ciemnych barwach:)

Gość gość
kasiaszatanistka nie tłumacz się też jesteś brudasem i pewnie zadajesz się z długowłosymi metalami

Gość gość
mogę być brudasem, tylko, że gdyby wszystkie brudasy były takie jak ja to nawet w godzinach szczytu autobusy pachniałyby fiołkami.

Gość gość
Kasiaszatanistka1994 - masz jakieś kompleksy czy co? Czy ja gdziekolwiek napisałam, że jestem lepsza? Chciałam zażartować z tematu, bo zwykle za brudasów uważane są "tradycyjne" metale kretynko. Mam mnóstwo znajomych takich metali ale jak widzę takie idiotki jak Ty to aż mi przykro, że robicie zły PR wszystkim ludziom, którzy słuchają takiej muzyki...

" ale jak widzę takie idiotki jak Ty to aż mi przykro, że robicie zły PR wszystkim ludziom, którzy słuchają takiej muzyki..." Ale co ja niby robie źle? :D Znam sie na tej muzyce dobrze, gram dobrze na gitarze, interesuje sie tą muzyką, więc gdzie niby robie zły PR? :D

Gość gość
Jesteś idiotką i tyle. Co to ma do rzeczy, że grasz na gitarze? Wypisujesz tu na kafe jakieś potworne bzdury, mieszasz metal do każdej swojej wypowiedzi, wyciągasz jakieś wnioski z doopy. Ludzie, którzy nie znają zbyt wielu metali moga potem myśleć, że każdy kto słucha takiej muzyki zachowuje się jak upośledzone dziecko, które przy każdej okazji krzyczy SŁUCHAM METALU ALE JESTEM FAJNA!