Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po każdym siku spuszczacie wodę?

Polecane posty

Gość gość

u mnie jest taka zasada ,że wodę odrazu spuszcza się po kupie a jeśli chodzi o siku to dopiero jak w muszli będzie już naprawdę żółto od moczu lub nagromadzi się już za dużo papieru, a uwas jak jest?

Gość gość
zawsze spuszczam wodę przed wyjściem z kibla

Gość gość
u mnie po 10 kupie dopiero

Gość gość
obrzydliwe prowo :P Nie wierzę, że są takie świnie

Gość gość
heh prowo czy nie, już widzę jak każdy bez wyjątku Polak spuszcza wodę po każdym sikaniu :P przecież to woda, a woda to kasa. sama spuszczałam kiedyś po 3, ale teraz już muszę zawsze, bo facet ze mną mieszka i byłby wstyd. on to marnotrawstwo wody opłaca, więc dla mnie egal :P

Gość gość
no właśnie szczególnie juz widzę jak każdy wodę spuszcza szczególnie te sknery dusigrosze, co pomidorówke zjedzą do ostatniego talerza bo szkoda wylać nawet po 3 dniu od gotowania już widzę jak po każdym szczochu wodę spuszczają, hahahahaha

Gość gość
popieram gościa powyżej

Znalam kiedys goscia, ktory pracowal w spoldzielni mieszkaniowej jako hydraulik czy cos takiego. Zostali wezwani z ekipa do jakiegos mieszkania a tam smrod niesamowity! Weszli do lazienki i ich doslownie odrzucilo. Okazalo sie, ze lokatorzy, owszem, spuszczali wode w klozecie, ale tylko raz dziennie, wieczorem. Ostatni korzystajacy spuszczal wode. Nawet nie moge sobie tego wyobrazic, jak ta toaleta im sie nie zapchala??

Gość gość
przewaznie po kazdym siku, raz na jakies pol roku szaleje i nie spuszczam, przewaznie w srodku nocy :P

Gość gość
w nocy nie spuszczam rano już tak i daję czesto żel do muszli.

Gość gość
Nie prowo niestety. Sa tacy ludzie. Wynajmowalam pokoj w Londynie u calkiem bogatej rodziny (nie Polakow) i w ramach dbania o ekologie i nie marnowania wody nie spuszczali jej po siku. Ble! Nie moglam tego wytrzymac. W ogole tego nie rozumiem, roznica w rachunkach jest minimalna, a jak mozna zyc z takim smrodem?

Gość gość
to chyba nie jest prowo i to jest bardzo przykre :( moja poprzednia współlokatorka nie spuszczała wody po siku. to było obrzydliwe

Gość gość
a moja wspólokatorka to i spuszczała ale po kupie zostawał ciemny kleks wode spuszczała ale szczotki do kibla to na oczy nie widziała