Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaa na maksa

chamski tekst mojego faceta po seksie oralnym

Polecane posty

Gość wkurzonaaa na maksa

zrobiłam mu loda, najlepiej jak umiałam, nawet połknęłam :o, a on w ramach podziękowania po wszystkim powiedział, że świetnie ciągnę druta (!) i że dobrze wyglądam z nim w "dziobie"!!! powiedziałam mu, że to był ostatni lód, jakiego mu zrobiłam i wyszłam z mieszkania, teraz wróciłam i się nie odzywam. czy dobrze robię?

Gość gość
CIĄGNIESZ DRUTA DOBRZE

Gość gość
A oczekiwałaś szacunku po tym jak się poniżyłaś?! Kobiety chyba nie zdają sobie sprawy, że mężczyźni, którzy korzystają z nich jak z rzeczy, w głębi serca nimi pogardzają...

Gość nojaakto
No nie wiem.... Zależy od perspektywy. Być może powiedział tak pod wpływem sytuacji czyli coś takiego jak np. niektóre kobiety chcą aby ich partnerzy przy zbliżeniu wulgarnie się do nich odzywały. Nie wiem jak jest u was, może jego to podnieca ?

Gość gość
Przesadzasz i jesteś przewrażliwiona :O

Gość gość
Ale komu on o tym powiedział ?

Gość wkurzonaaa na maksa
Mi to powiedział. W twarz.

Gość gość
Nic takiego strasznego nie powiedział .Skoro robisz to z polykiem to dobrze ciagniesz druta .O co ci chodzi ?

Gość gość
Nie rozumiem o co Ci chodzi, nie ma w tym niczego obraźliwego. Co innego gdyby nazwał Cie kurwą czy coś, ale to.... Czy Ty trochę nie przesadzasz? Mnie by zastanowiło jedynie słowo "dziób" - faktycznie trochę brak szacunku, ale samo określenie 'dobrze ciągniesz druta" potraktowałabym przyjemnie, jako komplement :)

Gość gość
po prostu widać że robisz to z przymusu. np piszesz: nawet połknęłam .. dlatego też cie to nie kręci, że tak do ciebie mówi. Proste

Gość wkurzonaaa na maksa
No nie wiem, nawet mi się podobało to pomyślałam, że połknę...ale to już mi się mniej podobało, a jeden i drugi tekst odebrałam jako brak szacunku.

Gość gość
Daj spokój dziewczyno!!!!!!!!! Ja bym odebrała to jako komplement.

Gość gość
a ja bym juz nawet nie wróciła, co za burak

Gość gość
Wkurzonaaa z**********m mu tak, że długo by popamiętał, a najlepiej tak, żeby nie wstał. Co to za tekst? Ciągniesz druta, w dziobie. Dobrze odebrałaś, to był brak szacunku. Powinno byc, kochanie, było cudownie, uwielbiam na ciebie patrzeć, kiedy to robisz. A nie kuźwa "drut" i "dziób".

Gość gość
a czego sie spodziewałaś? wam sie wydaje tym co robią loda facetom, że faceci was szanują :D facet kochający by tak kobiety nie poniżył

Gość gość
nigdy nie proponowałem żadnej kobiecie loda, na mnie zresztą nie działa:-O i nie lubie tego bo lubie kobiety. Dla mnie pakowanie fiuta do ladnej buzi jest po prostu pedalskie, to niechęć do kobiet rodem spod celi:-O Robicie kretynki wszystko żeby zalapać debila, co ma tyle kasy??? Przeciez wiadomo że nikt nie ma w ustach strefy erogennej więc po chooy ta zabawa, pyeerdolone fejsdzbuki:-O

Gość gość
Ale glupoty :-D tak samo chcemy dobrze zrobic swoim facetom jak i oni Nam - ustami. To nie ponizenie tylko wzajemna chec zrobienia sobie przyjemnosci.

Gość gość
widziałaś żeby suka po tym jak pies jej liże brała psią szmine do pyska???? Przecież by ją zagryzł, tempa lansiaro z sucha c/i/p/om.

Gość gość
O psach to do swoich, debilu

Gość gość
nie długo dadzą sobie srać na morde w ramach miłosci

Gość gość
gość dziś O psach to do swoich, debilu x ok, z psami kończe bo i tak jak w hollywoodzie się pokażą filmiki ze sraniem do ryja to pierwsza będzie się tu reklamować jako seks maszyna XXI wieku:-D

Gość gość
a ty jesteś jakaś z pierwszej łapanki? Nie wiesz, że taki seks moze się odbyć tylko w szczególnych okolicznościach i z kimś szczególnym? Jeśli robisz na łapu capu, bo facet podtyka, to potem dostajesz to na co zapracowałaś, czyli pochwałę dl zdziry.

Gość prawictwo pospolite 143
nie ma sensu generalizować i wkladać wszystkich do jednego worka..

Gość gość
samo to że faceci by komuś dosrać używają powiedzenia ''ssi pałe'' mówi swoje

Gość gość
Mowia do kolegow

Gość prawictwo pospolite 143
w jakim towarzystwie sie obracasz , takie masz wzorce

Gość gość
wiadomo że mi ktoś do towarzystwa teraz sie przyczepi, nie trzeba mieć takiego towarzystwa by usłyszeć gdzieś takie odzywki ale wiadomo nie ma argumentów

Gość gość
To ze pan X mowi tak do pana Y tez nie jest argumentem ze pan Z nie szanuje pani X.