Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karta do aparatu!

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam sobie aparat fotograficzny, Pani w sklepie powiedziała mi, że potrzebna karta pamięci to SDHC, mam tylko problem, nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym jaka maksymalna pojemność może być tej karty? Czy każda karta SDHC będzie pasowała do mojego aparatu? Czy jest jakieś ogarniczenie? Że np. jakiś aparat może mieć kartę z maksymalnie 16 GB pamięci? (nikon coolpix s6500 jeśli to ma w czymś pomóc). Prooszę pomóżcie :)

Gość gość
a instrukcję dostałaś? Jest też do ściągnięcia w necie I jest w niej taka tabelka "Zatwierdzone karty pamięci" karty SDHC do 32 GB karty SDXC do 128 GB (firm Sandisk i Lexar) Karty powinny być klasy 10 ze względu na szybkość zapisu filmów HD

Gość gość
Np. Toshiba 32GB class10 micro SD z adapterem http://www.ceneo.pl/24299551 karta micro z adapterem ma tę zaletę, że można ją wykorzystać także np. w smartfonie :)

Gość gość
Dziękuję! :) Nie mogłam właśnie znaleźć tego w instrukcji ale teraz już wiem czego szukać! Jesteście nieocenione;)

Gość gość
Jestem facetem :)

Gość gość
Bardzo dobre karty masz na allinside.pl. Pracuję jako fotograf, nagrywam również filmy i mam kilkanaście kart stamtąd. Nie przycina, wszystko dobrze zgrywa.