Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy nieustający apetyt

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie:(nie wiem co robic,ciagle jem,nawet jak nie jestem głodna to wpieprzam:(jak zobacze cos dobrego az mi napływa slina do pyska,czuje taką nieodpartą potrzebe,jestem zalamana:(co robic?nie piszcie prosze o błonnikach itd,bo tu nie chodzi o uczucie głodu tylko ochote,apetyt,ratunku:(

Gość gość
musisz się powstrzymywać po prostu, z czasem apetyt może minie, ja miałem taki apetyt po lekach, może masz jakąś chorobę albo pasożyty

Gość gość
to pewnie przez niesamowitą samotnosc,wypełnianie wewnetrznej pustki,ale jak to powstrzymac?tylko bym jadła

Czy twój zołądek daje znac, ze jestes najedzona? Jesli tak, to musisz zmienic system zakupów, kupowc tylko na 1 dzien. I zadnych przekąsek.Jak jestes glodna, pij wodè. Musisz znalezc sobie zajecie po pracy- moze babska zumba, salsa? Pojdz mièdzy ludzi. A troche ruchu ci sie przyda.

Czy twój zołądek daje znac, ze jestes najedzona? Jesli tak, to musisz zmienic system zakupów, kupowc tylko na 1 dzien. I zadnych przekąsek.Jak jestes glodna, pij wodè. Musisz znalezc sobie zajecie po pracy- moze babska zumba, salsa? Pojdz mièdzy ludzi. A troche ruchu ci sie przyda.

Gość gość
jeśli hormony, tarczyca ok to może problem z cukrem? jedz 3 stałe posiłki - śniadanie, obiad i kolacje. Tak abyś czuła się w miarę syta. Lub mniejsze posiłki główne i 2 przekąski (po śniadaniu i po obiedzie). Wszystko po trochu, jeśli nie będziesz sobie żałowac w tym deseru to nie będziesz jadła na potęge. Guma do żucia, herbaty ziołowe. I przede wszystkim zajęcie się czymś. Zapewne psychika jest problemem. A masz stres? Magnez też pomaga. Ile ważysz ?

Gość gość
jedz zdrowe rzeczy to apetyt powinien się zmniejszyć moim zdaniem, jedz owsiankę, warzywa, mi na przykład po kilku dniach odstawienia słodyczy przeszła na nie ochota

Gość gość
No ja jestem głodna co jakieś 10 minut :P więc znam ból :)