Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Elliot

Kobiece oznaki zainteresowania

Polecane posty

Siema. Jak leci? Mam nadzieję że wszystko ok :) Mam 3 krótkie pytania do pań: 1. Gdy spotykacie jakiegoś faceta który wpadł wam w oko to dajecie mu jakieś nie werbalne oznaki zainteresowania? Jeśli tak to jakie? 2. Jak reagujecie jak np jakiś nie znajomy facet zaczepi was na ulicy/ zaprosi na kawę? 3. Gdy jakiś facet się wam podoba to czy same do niego zagadujecie? Dlaczego zadaję takie pytania? Ponieważ mam czasem takie sytuacje, że np. jakaś nie znajoma dziewczyna na mieście się do mnie uśmiechała czy też na mnie patrzyła a ja jak taka fujara nawet nie potrafiłem do niej podejść i jej gdzieś zaprosić. Co ja poradzę że jestem taki nie śmiały i nie potrafię zagadać ;p Taki już jestem i tyle. Moim problem jest to iż jak dostaję jakieś oznaki zainteresowania to zamiast podejść i zagadać to przez głowę przewija mi się milion myśli, za dużo wszystko analizuję. Do tego strasznie boję się odrzucenia- np. że zagadam do jakiejś kobiety a ta mnie oleje. Dodam, że mam 23 lata i nie jestem prawiczkiem. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować