Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie na poważnie która z was ma wibrator?

Polecane posty

Gość gość

gdzie go trzymacie, czy ktos o tym wie, gdzie i za ile go kupiłyście, jaki polecacie kupić i skąd, bo chciałabym. Czy to wstyd?

Gość gość
mialam ale mi sie znudzil do szuflady wejsc nie chcial, zreszta dostepny byl tylko jak nie siedzial przy kompie albo nie byl w szkole nigdzie go nie kupilam, sam sie napatoczyl oddalam kolezance, wibrator poszedl na zamiane dziur z dzika radoscia na obliczu :classic_cool:

Gość gość
Ja se zamowilam, nie wiem nawet kiedy bede mogla uzywac bo mieszkam z facetem (on nie chce sie bzykac wiec wiecie juz dlaczego wibrator) bede musiala znalezc jakies miejsce gdzies gdzie on go nie wypatrzy bo obciach bedzie

Gość gość
jaki kupiłas i gdzie? lepszy zelowy czy silikonowy, sztywny całkiem czy elastyczny? ile dałas?

Gość gość
tez sobie kupie, a co mi tak ;) niedlugo moje urodziny, tez mi sie cos od zycia nalezy :D

Gość gość
ale ogólnie widze, ze nie macie doświadczenia...

Gość gość
czytałam, że mężatki też tego używają, wiec chyba nie taki obciach, co? ale jakie są dobre??

Gość gość
jestes dziewicą? moze elastyczny m a byc, chyba nie kazdy boli?

Gość gość
Eh, Polska :D Ja mam. Lelo. Czarny, troche futurystyczny kształt, zupełnie nie przypomina penisa ale jest ergonomiczny. No i dosc cichy :) Ma 5 trybów . Ładny, nowoczesny taki gadżecik :)

Gość gość
Ja mam kilka, wszystkie inne. Moj facet o nich wie i co z tego? Nasze zycie seksualne jest super. Kilka razy nawet uzywalam go podczas igraszek z partnerem.

Gość gość
Lelo kosztuje 300zł, ja myslę o takim za 13, haha, bo ja nigdy nie miałam i pomyślałam, że dzika masturbacja ze wspomaganiem pomoże mi schudnąć, lol myślicie tak?

Gość gość
Eh, Polska smiech.gif xxx a Ty skąd? i czym tam pieszczą?

Gość gość
Eh, Polska Mieszkam w Sztokholmie i tak jak pisze posiadam lelo :)

Gość gość
Niestety aż tak drogiego nie chcę. A do czego służy wibrujące jajko?;-/ wkłada sie to do pochwy? i czym to się różni od kulek i wibratora? nie mają co wymysleć...czy schudnę od takiej masturacji? licze na to. jak się żyje w szwecji? wspaniały kraj, szkoda, że nie byłam;-)

Gość gość
o lelo kiedyś słyszałam. ja bym chciała taki który osobiście bym mogła kupić nie przez internet, trzeba by się zorientować co tam ciekawego mają w sklepie...

Gość HodoryńskaMona
Dostałam od męża w prezencie na naszą 10 rocznice bycia razem :D Lelo Soraya http://www.erotyczny24.pl/lelo-soraya-czarny-p-223.html Na początku dziwnie się poczułam dostając taki prezent ale po kilku użyciach przy naszych wspólnych igraszkach uważam iż to był/jest cudowny prezent i teraz już mi go nikt nie odbierze :D

Gość gość
nie potrzebuje mam długie paluchy