Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjaśniłem córce, że seks to największe zło dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

Inaczej wychowałem syna W wieku 16 lat dałem mu prezerwatywę i kazałem mu uważać, by nie dał się usidlić żadnej kobiecie, by używał jak najwięcej. Inaczej wychowałem córkę Wmówiłem jej, by uprawiała seks dopiero w momencie, gdy zdecyduje się powołać na świat małego człowieka (dodając, że 23-24 lata) to będzie odpowiedni moment na jej pierwszy raz, co więcej córka w to wierzy. Bo słyszałem już, że po szkole do której chodzi rozpowiada, że seks służy przede wszystkim w celu rozmnażania się (śmieją się z niej) ale wiem, że moja nauka nie poszła w las.

Gość myszko__Ty__moja
córkę będę wychowywał w przekonaniu, że posiadam dwa karabiny AK-47 z pełnymi magazynkami amunicji , do tego dwa pistolety bębenkowe , parabellum z zapasem amunicji oraz wiązkę granatów zaczepnych i gdy przyprowadzi na podwórko jakiegoś idiotę, cymbała, debila, patafiana to bez wahania na tym podwórku rzucę granat i zostaną z niego tylko okulary w kawałkach

Gość gość
Powinnas przemyslec zaszycie dziewczynie c**y do czasu osiagniecia przez nia odpowiedniego wieku. Mozna to zalatwic po korzystnych cenach. A wtedy z pewnoscia bedziesz mogla byc spokojna. No i rozejrzyj sie dla facetem dla niej, oczywiscie z tych, ktorego rodzice oplacili mu zabieg podwiazania k****a. Wtedy dziewica i prawiczek beda mogli budowac naprawde szczesliwa, katolicka rodzine. Rescator555

Gość gość
tiiaaaa.. jak czytam zestaw slow - seks, corka - spod reki ojca to traci mi to tylko pe'do'fi'lia - sorry zniesmaczyles mnie, fuuj zaden ojciec nie powinien sobie nawet wyobrazac ze jego corka moze kiedykolwiek sciagnac przed kims majtki i dac se wsadzic. blleehhh.. W przekonaniu ojcow powinna tkwic mysl, ze ich corki nie maja narzadow plciowych i juz!

Gość gość
To prawda :( Tylko co ma zrobić dziewczyna, której zarówno ojciec jak i matka namawiają ją do zrobienia sobie dziecka a ona nie chcę być w ciąży? :(

Gość gość
>>>córkę będę wychowywał w przekonaniu, że posiadam dwa karabiny AK-47 z pełnymi magazynkami amunicji...<<<< To go nie przyprowadzi, tylko da mu d**y gdzies w lesie. Rescator555

Gość gość
Kolejne prowo...idz sie leczyc, zakladasz ciagle podobne topiki, kompletnie bezsenowne:O

Gość gość
do założyciela forum!!!!! A Ty to pewnie byłes grzeczny yhy jasne jasne dupczyłeś ile sie da a dziecku wmawiasz jakieś głupoty

Gość gość
nudzi wam sie wszystkim widze

Gość gość
Trzeba uważać - tabletki + prezerwatywa to najlepsze rozwiązanie. A i tak każdy może się wpierdzielić w wpadke i problemy z tego wynikajace. :D Takie jest życie, mniejsza o to