Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZROZUMIEC FETYSZ Stop.

Polecane posty

Gość gość

Przeciez kobiece stopy sa bardzo pociagajace(tylko zadbane) ,kobiece delikatne wrazliwe,bardzo sexyjeden na fetysz pupy,drugi wlosow,trzeci dloni,stopy sa jak kazda inna czesc kobiecego ciala i czesc bardzo poocna potrzebna ,dlaczego by jej nie doceniac,nie rozumiem tych ktorzy brzydza sie stop,a nie brzydza penisa,cipki..??

Gość gość
Jak można napisać ,że kobiece zadbane stópki są aseksualne? Przecież to straszna profanacja. Piękne kobiece stopy kobieta chodząca boso jest tak seksualnie powabna i subtelna ,że trzeba mieć bardzo niski próg wrażliwości by tego nie dojrzeć. Kobiece stopy to poezja tak samo jak każda część kobiecego ciała i my mężczyźni fetyszyści nie skupiamy się tylko na stopach i basta . Każda część kobiecego ciała jest dla nas cudowna. Po prostu uwielbiamy ciałko kobiece. Jak można napisać ,że stopy są aseksualne? Rozumiem z niektórych wypowiedzi że seksowne mogą być tylko piersi pupa i cipka? Czy tylko z tego składa się ciało kobiece? A gdzie delikatna szyja kark seksowne plecy , ramiona zadbane dłonie brzuszek biodra uda i stópki? W takim wypadku jestem chyba fetyszystą całego ciała kobiecego , którego praktycznie każda część działa na mnie powabnie . Na szczęście wszystkie partnerki z którymi w moim życiu miałem szczęście się spotykać nie miały problemu co do moich upodobań dotyczących stóp -a początkowo nie wszystkie to akceptowały i były skrępowane , ale wynikało to raczej z braku empiryzmu . Tak czy inaczej w dalszym etapie każdej z Pań zawsze to sprawiało mniejszą lub większą przyjemność i następnie same mnie do takich zabaw zachęcały. Uważam , że praktycznie każdej kobiecie może sprawiać to przyjemność fizyczną psychiczną etc... , ale co najważniejsze zależy to również z jakim partnerem i wiele zależy tu od partnera. Oczywiście poza dyskusją jest to ,że należy pamiętać o podstawowych zasadach higieny i estetyki. Tak czy inaczej drogie Panie poznając kobietę zwracam uwagę oprócz intelektu błyskotliwości na detale dłonie stopy piersi pupa włosy całokształt. Wyobraźcie sobie śliczną kobietę elegancką i dobrze ubraną w ślicznych butach , która ma byle jak zrobiony pedicure ? Ja wiele razy widziałem tak samo jak faceta z brudnymi paznokciami. Dlatego stopy kobiece są tak samo ważne w ars amandi i spełniają taką samą rolę jak każda inna część ciała. Pozdrawiam

Gość gość
Bo kobiece zadbane stopy sa tak naprawde bardzo pociagajace,sexy.

Gość gość
Delikatne, subtelne dłonie u kobiety są bardzo sexy ale stopy....? kobiece stopy jakie zadbane by nie były zawsze dla mnie będą aseksualne. Tak już mam.

Gość gość
Obrzydliwe giry, ble, trzeba być nieźle pierrdolniętym by czerpać jakąś satysfakcję z ich widoku. Ale tak to już jest - jednemu podobają się kobiece piersi i pupa a inny krzywdzi dzieci i zachwyca się stopami.

Gość gość
Ale z ciebie uległy oblesny pies, pobawilabym się mocno twoimi jajami

Gość gość
eh i tak kobiety beda twierdziły że nie są co jest smutne. Ja uwielbiam stopki kobiet lizać masować itd. Bo stopy kobiet są bardzo czyste

Gość gość
Ja wolę męskie, jakby facet mi lizal stopy czulabym się glupio.

Gość gość
jak można męskie lubić