Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy często słyszycie na ulicy ,że jesteście ładne?

Polecane posty

Gość gość

np idzie jakaś grupka facetów i mówią " ale ładna dziewczyna"?, albo "fajna dupa" itd?

Gość whisky moja zono
bydlo w stadzie zachowuje sie inaczej :D taka juz natura bydla

Gość gość
hmm no zdarza się. nie zbyt czesto,ale jednak... częściej się ogladają po prostu czasem w nachalny sposób

Ja często na ulicy słyszę "Podwieźć cię?" Odpowiadam wtedy "Nie, po dwieście pięćdziesiąt" :)

Gość gość
a najczesciej to sie zdarza wieczorami.. w czasie dnia też ,ale raz na jakiś czas ;) w każdym razie jak już słysze komentarze na swoj temat to pozytywne

Gość gość
studzia ****asz się?

Gość gość
jeżeli chodzi o takie zaczepki to tak, ale nie brałabym tego na poważnie - to tylko zaczepki. Równie dobrze ich autorzy mogą mnie mieć za największego paszteta na ziemi.

Gość gość
Zwykle jak przejdę to za sobą słyszę komentarze na temat mojego tyła 😭 Jest to dla mnie krępujące. Kiedyś jak przeszłam obok 2 chłopaczków (a miałam takie obcisłe czerwone spodnie) to widziałam w witrynie sklepu jak jeden pokazuje na mój tyłek i mówi "stary paaaatrz, ale ogień" :D Ale zawsze udaję, że nie słyszę takich tekstów

Gość gość
kulturalne odzywki tego typu zdarzają się, ale bardzo rzadko, natomiast chamskie pogwizdy i inne mało interesujące mnie zaczepki roboli i innej hołoty mam gdzieś i nie rozumiem, czym tu się podniecać? tym, że jakiś robol chętnie by jedną czy drugą przeleciał? tak niskie macie o sobie mniemanie, że podnieca was bycie armatnim mięsem?