Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majeterkowanie

Polecane posty

Gość gość

mój mąz ma warsztat stolarki i szukam dla neigo zestawu narzędzi, bo ostatnio coś mu sie tam popsuło, gdzie mogę cos takiego zamówić?

Gość gość
Do kołyski będzie Wam potrzebne dłuto i przecinak . Narzędzia możecie zamówić u mnie Stargardzie Szczecińskim .

Gość gość
Mój mąż do swojego warsztatu kupuje rzeczy w http://www.nycz.pl/pl/hurtownia/fixman mówi ze tam mają dobre narzędzia sprawdzonych prducentów, więc może tu coś znajdziesz, a obsługa ci podpowie jak sie nie znasz.

Jak ktoś ma własny warsztat stolarski (nawet amatorski), to byłby OSTATNIM IDIOTĄ, gdyby kupował sobie zestawy narzędzi (z których większość do niczego nie nadaje się). Kolejny temat, żeby skusić głupie gospodynie domowe, do wydania gdzieś pieniędzy i kupienia mężowi/chłopakowi niepotrzebnego gniota :(.

Napisz konkretnie, jakie narzèdzie siè zepsuło. Cos...brzmi bardzo enigmatycznie.

Gość gość
lincos.pl/ <- tutaj możesz znaleźć dużo fajnych narzędzi. napisz koniecznie jak reakcja meza na prezent :)!

Gość gość
W poszukiwaniu takich narzędzi możesz przejrzeć ofertę http://www.pikpw.pl/ Mój mąż ma od nich swoje narzędzia do majsterkowania. Chyba są dobre,bo często przydają mu się podczas drobnych napraw domowych.

Gość gość
No ja zazwyczaj odwiedzam sklep lange łukaszuk, oni mi tam doradzają bo tak sama to ja się za bardzo nie znam na takich rzeczach.

Gość gość
Dużo jest sklepów z takimi narzędziami, ale osobiście najlepiej mi się zamawia ze sklepu online Tedar. Nigdy nie było jeszcze problemów, żebym musiał czekać długo na dostawę. To co jest na stronie, to jest też dostępne w realu, także wysyłka jest sprawna.

Gość gość
zrobiłem sobie w gospodarczym warsztat i do własnych potrzeb kupiłem heblarkę, małą krajzegę, spawarkę i trochę narzędzi do prac manualnych. głównie zaopatruję się przez internet, bo łatwo i wygodnie, ale zwracam uwagę na producenta. lepiej dac 5 zł więcej i mieć markowy sprzęt niż jednorazówkę. ostatnio ktoś polecił mi klucze od firmy Unior i powiem, że estetyka opakowania i wyposażenie bardzo mi przypadły do gustu. nie były drogie, a poręcznośc tych kluczy jest dosłownie jak by na wymiar. Myślę, że warto się przyjżeć tej firmie.

Gość gość
Też uważam, że zdecydowanie lepiej zapłacić nawet kilkadziesiąt złotych więcej za narzędzia i mieć potem satysfakcję, że się ma produkt dobrej klasy. uniora znam i faktycznie produkty są dobrze wyprofilowane i bardzo trwałe. na koniec dodam, że teściu stary liczykrupa kupił pilkę do metalu w castoramie i podczas cięcia cieniutkiej listewki połamała się na amen. To dopiero jakość:)!

Gość gość
zgadza sie. nie ma co oszczędzać. Też kiedyś naciąłem się w jednym markecie, bo kupiłem krętak, który był poprostu do bani. Bardzo szybko się wyrobił. W swoim warsztacie mam Stanleya i Uniora właśnie. Oba są bardzo dobre, ale Unior wydaje się być bardziej trwały. To narzędzia na lata!

Gość gość
Unior, Stanley lub Yato, ze wskazaniem na Uniora, bo są dobrej klasy, a zdecydowanie tańsze niż yato i stanley!

Gość gość
Gdzie można tego Uniora dostać?

Gość gość
ja kupiłem drobne narzędzia Uniorka w sklepie internetowym na metalmanii. ogółem kontakt ze sklepem spoko,szybka realizacja i co najważniejsze pełnowartościowe narzędzie w przesyłce. myślę, że są też inne sklepy, ale trzeba poszperać w wyszukiwarce google. pozdrawiam.

Gość gość
a nie byłoby łatwiej zajżeć na strone producenta i zobaczyć tam listę dystrybutorów lub dealerów? myślenie nie boli i czasami wszystko jest takie proste. Hejka.

Gość gość
No faktycznie kolega jak zawsze ma rację, ale tylko zapomniał o jednym. w internecie można przeczytać opis, ogólne parametry i obejrzeć fotki... a gdzie dotykanie i macanie? trzymanie w dłoni?może kolega zna takie powiedzenie "jak ślepy nie pomaca, to nie uwierzy"? ogólnie dobrze to wszystko wygląda, ale może ktoś z posiadaczy wypowie się w czym się znajdują narzędzia?jak sa pakowane? Czy to etui, czy blister? dla mnie zawartość ma wielkie znaczenie, ale opakowanie też jest istotne.

Gość gość
lekka przesada. w warsztacie nie ma się czasu na zabawy opakowaniami, a istotne jest tylko swobodny dostęp do danego narzędzia. nie wiem jak inni, ale ja wszystkie narzędzia mam na hakach wieszakach, półkach iuchwytach. pudełka w moim przekonaniu tylko by zagracały pomieszczenie. no chyba, że ktoś kupuje komuś na prezent, to już inna bajka. co do macania opisanego powyżej, to powiem tak. mam zestaw wkrętaków Uniora i w moim przekonaniu dobrze leża w dłoni i się sprawdzają w praktyce, ale to nie oznacza, że innemu będzie pasowało. pozdrówka!

Gość gość
i tu się zgodze z przedmówcą, że nie wszystki narzędzia idealnie leżą każdemu, ale Uniora nie czepiałbym się, bo to znana marka i dobrze się trzyma w ręku. co do opakowań, to teraz coraz więcej firm sprzedaje w postaci blistru i czy się chce, czy się nie chce, to i tak się wyrzuca. pozdrawiam!

Gość gość
Do znawców tematu dotyczących narzedzi Unior, a mam takie pytanie. te izolowane części uchwytów to są robione z jakiegoś plastiku, czy raczej gumy? na zdjeciach fajnie to wygląda, ale trudni wywnioskować co to za materiał. może ktoś mi odpowie na to pytanie?

Gość gość
To zależy który konkretnie model masz, ale jest to przeważnie materiał izolacyjny z tworzywa sztucznego, który dobrze izoluje człowieka od napięcia i zbytnio się nie ślizga. cenną zaletą jest też łatwość utrzymania czystości tych narzędzi. osobiście polecam!

Gość gość
Dzięki Ci koleżko za odpowiedź. Narzedzie już kupiłem. Jakość bardzo ok. Siemaszko!

Gość gość

dłuta.pl zamawiam tam regularnie narzędzia i jestem bardzo zadowolony na czas paczka super zapakowana jestem zadowolony