Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowa kwalifikac.

Polecane posty

Gość gość

Na sekretarkę w szkole. Macie jakieś porady. O co mogą zapytać. Pracuje ktoś z Was w takim zawodzie?

Gość gość
ja jestem facetem, byłem w poniedziałek na kwalifikacyjnej i laska zrobiła sobie ze mnie totalną polewkę. Głupie pytania, komentarze, aż żałuję, że tam poszedłem.

Gość gość
Może i u mnie tak będzie, dlatego pytam o co mogą pytać. Napisz mi nawet jeśli to głupie pytania. A byłeś w spr. oferty na sekretarza szkoły, czy innej?

Gość gość
no nie, ja byłem ws pracy w prywatnej firmie i to była rozmowa z tzw headhunterką. Ale wrażenia niezapomniane

Gość gość
Nie przejmuj się, nikt nie wie co go czeka na takiej rozmowie, a ludzie są różni, jedni są poważni, inni lubią sobie robić jaja z ludzi, a wiedzą przecież że ci są w stresie. Nie zniechęcaj się i próbuj dalej!!!

Gość gość
Autorko to twoje pytanie czy facet był w sprawie uwaga; SEKRETARZA SZKOŁY to tragedia . Co z ciebie będzie za sekretarka , tragedia .

Gość gość
no ja trafiłem na taką, która ewidentnie robiła sobie jaja. jak chciała, żebym coś powiedział, to zaraz mi przerywała, uwagi w stylu, żebym patrzył się na nią, a nie obok niej. Chciała, żebym zaniósł jakieś papiery do pokoju obok. A i pytała , czy podobają mi się jej buty:)

Gość gość
To Ty nie wiesz że istnieje taka funkcja jak sekretarz szkoły? Musisz się jeszcze podszkolić, a nie śmiać.

Gość gość
No to niezła ta babka co Ciebie "przesłuchiwała", chyba pomyliła zawody.

Gość gość
Tam gdzie aplikuję zwalnia się funkcja sekretarza szkoły, o co chodzi więc w wypowiedzi powyżej, co w tym takiego dziwnego?