Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były 50letni mąż spodziewa sie dziecka z gówniarą.

Polecane posty

Gość gość

Szok. Dziewczyna ma 22 lata a on 50. Myślałam, że jednak jest bardziej inyeligetniejszy...ale myliłam się. Z naszego małżeñstwa mamy 14latka i 9 latkę.

Gość zazazalla
jesli to twoj byly, to z czym masz problem?

Gość gość
Mi jako byłej żonie szkoda tylko tej młodej dziewczyny, bo to oznacza męża degenerata pedofila.

Gość gość
To duża różnica wieku jest . No nie oszukujmy sie za 20 lat on będzie staruszkiem , a ona kobietą w pełni życia .

Gość gość
Pewnie były ma kasę i małolata go wrobiła

Gość gość
Kase ma i to sporo, ale poukrywaną..w sądzie alimenty na sume 10 tys ale placi 1500 na dwojke.komornik i pol mln dlugu.

Gość gość
to ich problem jak sie im bedzie zylo.

Gość gość
to jak wiesz, że poukrywaną, to wskaż to komornikowi i jazda.

Gość gość
Mylisz się. Bądz co bądz on nadal jest ojcem moich dzieci i ma wobec nich zobowiazania. A teraz młoda laska. Niemowle. Wstyd dla dzieci, że ojciec pedofil, bo związek z 30 lat młodszą dziewczyna jest chore.

Gość gość
Co takie stare capy robią z takimi małolatami ? W łóżku już nie ogier, a o czym gadać cały dzień ?

Gość gość
Fajnie ma .A ty mu chyba laski nie robiłaś ? No i doigralas się . :-(

Gość gość
ale ma fajnie :) zazdroszczę, na prawie się nie znasz to nie pedofil korzysta jeszcze z życia co mu zostało :)) Jak Ci żal znajdź sobie młodego i używaj :))

Gość gość
Komornik wie, ale nie może nic zrobić. Poprzepisywał na znajomych. Teraz udaje poszkodowanego i ma umowę na 1200 zl choć zawsze zarabiaĺ ok 15tys. Dług rośnie:-)

Gość gość
Akurat na prawie sie znam:-) ja mam go gdzieś. Oby tylko moje dzieci się za niego nie wstydziły. Oby naszego wspólnego majątku na gówniare nie przepisywał i nie wydawał. A gdzie rodzice tej małolaty. Ja ułożyłam sobie życie na nowo. Mam drugiego męża. Jestem szczęśliwa. Spełniam sie w pracy.

Gość gość
autorko chyba zal ci doope sciska, ze nie ciebie tylko inna bzyka. tak na prawde nie ma nic zlego w 30-letniej roznicy wieku u partnerów, wazne aby sie dogadywali. a Ty autorko sie nie wtrącaj i nie ingeruj- maz ma zobowiązania wobec dzieci ale nie znaczy to, ze powinien zyc w celibacie. a swoja droga 1.500 alimentów na dwoje to i tak duzo. pracuje przy alimentach i srednia wysokosc alimentów na dziecko to 300-500zl a Ty masz 750 na jedno.

Gość gość
Dziecko nie wtrącaj się w moje alimenty. Mąż w małżeństwie zarabiał bardzo dobrze co sprawiało, że razem z dziećmi żyliśmy na wysokim poziomie. Miał sporo oszczędności i sąd zdecydował, iż co miesiąc na moje konto wpłaca 10 tys. Córa rehabilitacja, taniec, fortepian. Syn karate, taniec, fortepian. Jedzenie. Połowe rachunków. Rowerg, rolki, ubrania, kosmetyki. Paliwo. To wszystko kosztuje. Ja oczywiście zabieram dzieci na drogie wakacje. To koszt 6 7 tys. A w tym czasie on robi dziecko z gówniarą i ma w d***e nasze pociechy. Ja oczywiście tez dbam o komfort dzieci. Kupiłam im książki guada. Opłacam basen. Obiady itp.

Gość gość
a wiec to jego majatek i dobrze ze chroni go przed toba na wszystkie sposoby. zazdrosc cie zzera bo juz nie bedziesz zyla na wysokim poziomie, pewnie cale dnie pierdzialas w stolek zamiast isc do pracy i zarobic na siebie i dzieci. wow oplacasz dzieciom obiady no szalenstwo. a on musial utrzymywac takiego pasozyta jak ty.

Gość gość
a co za roznica, czy BYŁY ma mloda czy starą? Pełnoletnia jest.

Gość gość
"bardziej inteligentniejszy" ? jesteś zapewne gimbusem piszącym prowokację...

Gość gość
hahaha dobre:) myslalas, ze zawsze bedziesz zyc w luksusie? ja obecnie zarabiam polowe tego co kiedys- z niektórych rzeczy mozna zrezygnowac. np dzieci nie musza chodzic na basen, fortepian, karate jednoczesnie. wystarczy jedna dodatkowa atrakcja. poza tym te dodatkowe zajecia nie uczynią z nich ludzi z wyzszych sfer.

Gość gość
Akurat zarabiam podobnie do niego i to ja go zostawiłam:-)tylko niech wstydu nie robi dzieciom, bo syn nawet śmieje się z ojca.

Gość Down Town
no.. glupi nie jest, skoro na prokreacje wybral mloda a nie rownolatke :D

Gość gość
tylko dzieci szkoda, bo na pewno przedstawiasz bylego meza w zlym swietle.