Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kamera samochodowa

Polecane posty

Gość Darekks32
Myślę, że możesz również zajrzeć do sklepu JBPartner, gdzie znjadziesz dość szeroki wybór kamer samochodowych w tym model "Monitor LCD 7 CALI W Lusterku" jak mówi sama nazwa jest to rozwiązanie do umieszczenia w lusterku. Co ważne charakteryzuje się dobrą widocznością, możliwością sterowania za pomocą panelu dotykowego bądź pilota. Przez to mamy pełną widoczność na drodze, a sam montaż nie wymagał ode mnie jakiś większych umiejętności.

Gość gość
Mój mąż kupił mi viofo a119 bo to podobno najlepszy model na rynku, faktycznie jak pokazywał nam nasze nagrania to praktycznie w każdym aucie można było rozpoznać tablice Polecam rewelacja, tu kupił autorejestratory.pl

Gość Mirsekk
Ja jestem kolejnym zwolennikiem tego typu urządzeń w samochodzie. Moim zdaniem jeżeli chcesz mieć pewność i dowód podczas różnych zdarzeń drogowych to warto go kupić. Szczególnie, że nie jest to aż tak drogie rozwiązanie jak mogłoby się wydawać. Możesz m.in sprawdzić propozycje od JBPartner i model RS13 którego rozdzielczość obrazu to FullHD, kąt widzenia to aż 170 stopni i do tego wbudowany czujnik G-Sensor , który w razie jakichkolwiek zdarzeń pozwala dokładnie wyznaczyć ich moment i kierunek. Sprawdź go dokładnie w wolnej chwili myślę, że się nie zawiedziesz :)

Gość Mateusz

Polecam kamerkę garett road GPS! rejestruje obraz z przodu i tyłu samochodu. Ma wbudowane WIFI a jakość nagrań jest naprawdę świetna!