Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam syna z syndromem downa i jest bardzo zboczony

Polecane posty

Gość gość

obmacuje mnie i męża po narządach, nie ma mowy żeby go zostawić z dziećmi nie wiadomo co by zrobił, masturbuje się bez ukrywania, już mi się chce wymiotować, syn ma 13 lat

Gość gość
Juz skoncz z tym "syndromen downa" mowi sie zespol downa gimbuzie jeden

Już dziś trzecie prowo o podobnej tematyce?! Już były trojaczki,matka kazała Ci chować dziecko z zespołem downa i teraz to... Ale ścierwo...

Gość gość
Downa to ma autorka 🖐️

Gość gośćiniec
moze i prowo. ale mam znajoma co ma po sasiedzku dzieciaka z zespołem dałna w sumie to nastolatek . i jak to nastolatek ma swoje potrzeby. sasiadka mieszka sama , maz zostawił . mowiła ze musi zamykac sie przed nim w nocy w pokoju na klucz albo jego zamykac. bo sie do niej dobiera i chce zapiąć. dzieciaki z ta choroba sa mega silne i dzieczyna nie daje rady. ciekawe czy była juz jakas inicjacja.

Gość gość
Taka jest prawda, niepełnosprawni umysłowo rzucają się na ludzi jak psy na nogę.

Gość gość
Czemu ich nie kastruja?

Gość gość
Gdyby sie do mnie dobieralo moje wlasne dziecko to oddalabym je do jakiegos zakladu. Pewnie zaraz mnie oplujecie jadem ze jestem wyrodna matka, ale niestety nie znioslabym tego psychicznie. I dla mnie i dla niego lepiej byloby, zeby byl pod specjalna opieka.

Gość gość
Potwierdzam. Znajoma (pani w baaardzo zaawansowanym wieku) weszła w związek małżeńskim z wdowcem, który miał syna z zespołem downa. Nastoletni chłopak zaczął ją molestować :/.

Gość gość
tak to jest z tymi dziecmi, jak sa malutkie to pol biedy ale jak zaczynaja dorastac to sie zaczyna problem, maja duze potrzeby seksualne i sie nie kontroluja, tak to jest niestety, jak ktos nie ma zielonego pojecia to niech sie niewypowiada, ja bym usunela jakbym miala urodzic dziecko z tym zespolem, mowie o tym glosno i wyraznie