Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mas艂o finuu

Polecane posty

Go艣膰 000aga000
R贸wnie偶 mia艂am mo偶liwo艣膰 ostatnio pr贸bowa膰 ten mix i musz臋 przyzna膰 ,偶e przypad艂 mi on do gustu .Finuu bardzo 艂adnie pachnie, jest smaczne i dobrze si臋 rozsmarowuje po pieczywie no i jeszcze ma naturalny sk艂ad dlatego my艣l臋 ,偶e znajdzie si臋 dla niego miejsce na d艂u偶ej w mojej lod贸wce .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 muniek8
Jak poprzednicy, r贸wnie偶 testuje od kilku dni Finuu i szczerze powiem, 偶e szczeg贸lnie to wersji solonej przemawia do mnie. Wystarczy sama kanapka z Finuu solonym i na prawd臋 ju偶 si臋 czuj臋, jakbym jad艂 jak膮艣 specjaln膮 kanapk臋. Poza tym warto艣ci od偶ywcze i zdrowotne, jeszcze bardziej motywuj膮 mnie do u偶ywania go wi臋cej i jeszcze wi臋cej. Gor膮co polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 graz1974
Te偶 jestem pod wra偶eniem Finuu. Super 艣mietankowy smak, super smakuje. Nam bardziej odpowiada wersja klasyczna bo my nie lubimy solonych produkt贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MajaOle
Mas艂o rewelacyjne w smaku, a do tego bogate w zdrowe oleje i kwasy omega- 3. Super si臋 rozsmarowuje i nie twardnieje w lod贸wce. Dla mnie rewelacja. Osobi艣cie wol臋 smak klasyczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jotunic88
艢wietny smak a przede wszystkim Finuu jest naturalne. Finuu, zw艂aszcza wersja s艂ona, idealne do kanapeczek:) Bardzo 艂atwo si臋 rozsmarowuje :) Mase艂ko pozna艂em dzi臋ki kampani streetcom. Jak najbardziej POLECAM :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
Naprawd臋 bardzo dobry produkt. Idealnie sprawdza si臋 do kanapek i da艅 sma偶onych. Bardzo 艂atwo je rozsmarowa膰. Jest po prostu pyszne a przede wszystkim w 100% naturalne. Polecam wszystkim finuu bo zawiera 47% prawdziwego mas艂a fi艅skiego, 34% oleju rzepakowego, 2% oleju z lnianki, ma艣lanka z mleka oraz witaminy A i D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mario1982
Po艣r贸d produkt贸w do smarowania pieczywa jak narazie najlepszy, szczeg贸lnie solony. Idealnie si臋 rozsmarowuje(solony troch臋 gorzej). Mase艂ko jest bardzo smaczne, zar贸wno wersja klasyczna jak i solona. Niew膮tpliw膮 zalet膮 jest jego sk艂ad czyli fi艅skie mas艂o oraz oleje z rzepaku i lnianki. Polecam zar贸wno z samym chlebem jak i do sma偶enia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Macioszczyczka
Jestem Ambasadork膮 Finuu w kampanii Streetcom. ;) I powiem Wam, 偶e na pocz膮tku podchodzi艂am do tego sceptycznie "ot taki miks margaryny z 10% dodatkiem mas艂a", a tu... Niespodzianka! Mas艂o jest w zdecydowanej przewadze! Finuu jest naprawd臋 przepyszne, szczeg贸lnie w wersji solonej na ciep艂ym pieczywie ;) Dodatkowo dzi臋ki dodatkowi oleju rzepakowe i lnianki zawiera w swoim sk艂adzie kwasy Omega 3 i 6 niezb臋dne w naszej diecie oraz bardzo dobrze si臋 rozsmarowuje - nie trzeba czeka膰 nie wiadomo ile a偶 da si臋 po艂o偶y膰 na kanapki, jak to jest w przypadku mas艂a. ;) Do tego Finuu jest umieszczone w praktycznym opakowaniu (nie w folii) i zajmuje ma艂o miejsca w lod贸wce (w膮skie opakowanie umo偶liwia wetkni臋cie Finuu nawet w najbardziej zapchan膮 lod贸w臋. :P)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arhel87
Ja r贸wnie偶 jestem ambasadork膮 Finuu :) Finuu to tak naprawd臋 miks t艂uszczowy. Sk艂adniki: mas艂o z mleka (47%), oleje ro艣linne (rzepakowy 34%, z lnianki 2%), ma艣lanka z mleka oraz witaminy A i D. Wersja klasyczna i solona r贸偶ni膮 si臋 tylko tym, 偶e w tej drugiej jest 0,8 g soli, podczas gdy wersja klasyczna soli nie zawiera. Solona jest moim zdaniem nieco zbyt s艂ona (staramy si臋 soli u偶ywa膰 niewiele, cz臋sto wi臋c wydaje nam si臋, 偶e co艣 jest przesolone), ale prawdopodobnie osobom, kt贸re soli nie ograniczaj膮, wersja ta b臋dzie bardziej smakowa膰. Producent wskazuje, 偶e Finuu nadaje si臋 do smarowania, pieczenia i sma偶enia, ja jednak p贸ki co korzystam z niego tylko w tym pierwszym zakresie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bosman0307
Mas艂o Finuu 艣wietnie si臋 rozsmarowuje, ma 艂agodny i delikatny smak. Dobrze si臋 na nim sma偶y i piecze. Zawiera on 47% mas艂a oraz posiada zdrowe oleje z rzepaku i lnianki, na kt贸re kobiety zwracaj膮 szczeg贸ln膮 uwag臋, gdy偶 te oleje zawieraj膮 niezb臋dne kwasy omega-3.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LeMans
Finuu to najleszy produkt do smarowania jakiego uzywalem do tej pory. Mosliwosc testowania dostalem od streetcom.pl (nie jest to reklama, ale potwierdzenie faktu, ze mialem wystarczajaco duzo probek, zeby wypowiedziec sie w tej kwestii:)) i jestem bardzo zadowolony z tego produktu - super sprawdza sie w kuchni, a walory smakowe sa nieporownywalne z innymi prodtami typu miksy. Naturalne skladniki dodatkowo potwierdzaja, ze jest to produkt wysokiej jakosci - POLECAM!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beta1677
super mas艂o bardzo smaczne 艂atwo sie rozsmarowuje i ma zdrowy sk艂ad :) polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ostatnio r贸wnie偶 mia艂am okazj臋 spr贸bowa膰 mas艂a finuu. po wyj臋ciu z lod贸wki dozna艂am szoku - margaryna finuu by艂a mi臋kka, rzecz zupe艂nie niespotykana do tej pory! nabra艂am no偶em nieco produktu - by艂 KREMOWY, nie za艣 sypki czy granulowany, jak inne testowane przeze mnie margaryny do tej pory! dawa艂 si臋 rozsmarowa膰 po chlebie, a nie musia艂am nim posypywa膰 jak innymi t艂uszczami. nast臋pnie ugryz艂am chleb posmarowany finuu. ORGAZM. niesamowite doznanie. pocz膮tkowo czu艂am smak utwardzonego t艂uszczu rzepakowego, aby po chwili przebi艂a si臋 nie艣mia艂a nutka t艂uszczu mlecznego. finisz zdecydowanie w stylu t艂uszcz贸w trans. pod wp艂ywem tej ferii smak贸w oraz pobudzenia neurlogicznego, kt贸re wywo艂a艂 we mnie miks t艂uszczowy finuu zerwa艂am si臋 od sto艂u tak jak sta艂am, dzieciom i m臋偶owi wypad艂y z r膮k kanapki z finuu i mortadel膮, za艂o偶y艂am na nogi 艂apcie i wybieg艂am z domu. pobieg艂am prosto do najbli偶szego samu, wygarn臋艂am do w贸zka ca艂膮 p贸艂k臋 finuu - zar贸wno klasycznego, jak i solonego, aby ka偶dy m贸g艂 znale藕膰 wyj膮tkowy smak dla siebie (wszak wszyscy jeste艣my wyj膮tkowymi i oryginalnymi smakoszami, nieprawda偶) - i od tygodnia je偶d偶臋 po ca艂ej swojej rodzinie i znajomych, i obdarowuj臋 ich margaryn膮 finuu z dodatkiem mas艂a prosto od fi艅skich, bardzo skandynawskich i zupe艂nie innych ni偶 tfu tfu polskie krowy. wszyscy p艂acz膮 ze szcz臋艣cia i dzi臋kuj膮 mi, ca艂uj膮c mnie po d艂oniach oraz stopach, i zapewniaj膮 mnie, 偶e do ko艅ca 偶ycia mi si臋 nie odwdzi臋cz膮 za to objawienie, jakim jest miks t艂uszczowy finuu. polecam wszystkim!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapomnialam0
Jak dla mnie bardzo dobre ma艂o. Testowa艂am je dzi臋ki kampanii Streetcom. 艁atwo si臋 rozsmarowuje, ma przyjemny ma艣lany smak oraz nie zawiera konserwant贸w. Ja osobi艣cie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wczoraj sz艂am po ulicy, mimochodem prze偶uwaj膮c kanapk臋 z margaryn膮 i og贸rkiem (wyp艂ata 15-tego, rozumiecie). zaczepi艂a mnie kobieta z dzieckiem krzycz膮c jak oszala艂a CZY PANI JE PIECZYWO Z MIKSEM T艁USZCZOWYM FINUU? by艂am nieco zmieszana, ale potwierdzi艂am. na to ta kobieta BABYYY ONA NALE呕Y DO NAS JE PIECZYWO Z MIKSEM T艁USZCZOWYM FINUU KT脫RE ZAWIERA 345 MIKROELEMENT脫W MILION WITAMIN W KA呕DYM GRAMIE RAFINOWANEGO UTWARDZONEGO T艁USZCZU. rozjerza艂am si臋 speszona i dostrzeg艂am, 偶e inne kobiety patrz膮 na mnie, a niekt贸re nawet ruszy艂y w moj膮 stron臋. podniesionym g艂osem odpowiedzia艂am ALE JA NIE WIEM O CO CHODZI, M膭呕 KUPI艁, BO BY艁O NA PROMOCJI W 呕ABCE. niestety to nic nie da艂o, zacz臋艂y mnie okr膮偶a膰 coraz cia艣niejszym pier艣cieniem mamrocz膮c rytmicznie FIII-NUU FIII-NUU. rzuci艂am kanapk膮 i zacz臋艂am ucieka膰, a wtedy pochwyci艂y mnie i unios艂y. obecnie pisz臋 tego posta z piwnicy, w kt贸rej zosta艂am zamkni臋ta, aby ugniata膰 ziarna rzepaku i utwardza膰 wydobyty t艂uszcz za pomoc膮 spawarki. dysponuj臋 r贸wnie偶 niezliczon膮 ilo艣ci膮 wygodnych, w膮skich opakowa膰 na margaryn臋 finuu, kt贸re mieszcz膮 si臋 w ka偶dej lod贸wce. polecam zdecydowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwielbiam mas艂o finuu, zw艂aszcza wersj臋 solon膮, bo nie potrafi臋 kupi膰 soli i posoli膰 kanapki :) dzi臋ki temu robienie kanapek z margaryn膮 i sol膮 sta艂o si臋 dziecinnie proste :) polecam do smarowania, pieczenia, sma偶enia, spawania, oliwienia zawias贸w, zrogowacia艂ych pi臋t, czyrak贸w, odle偶yn, grzybicy pochwy oraz wszawicy :) wyt臋pi艂am dzi臋ki niemu wszyscy wszy 艂onowe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i spamerki si臋 ulotni艂y XD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda1983wawa
Bardzo smaczne. Zar贸wno wersji klasycznej jak i solonej.Ma delikatny,kremowy smak.Przypomina mi w smaku mas艂o,kt贸re robi艂a moja babcia. Bardzo dobrze si臋 rozsmarowuje na pieczywie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda wawa
Bardzo smaczne. Uwielbiam zar贸wno wersji klasycznej jak i solonek.Ma delikatny,kremowy smak. Przypomina mi w smaku mas艂o,kt贸re robi艂a moja babcia. Bardzo dobrze si臋 rozsmarowuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przepadam za margaryn膮 finuu. bardzo podobn膮 ma艣膰 stosowa艂a moja babcia na swoje odle偶yny na plecach. w艂a艣ciwie po zmieszaniu nie by艂o wida膰 czy to mas艂o, czy ropa :) polecam wersj臋 klasyczn膮, solona mo偶e szczypa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem zachwycona mixem t艂uszczowym finuu. zgodnie z zapewnieniem producenta finuu zawiera witaminy A,D,C,B,K,Z, a tak偶e Y oraz X, kwasy t艂uszczowe trans oraz wyci膮g z j膮der fi艅skich, zachodnich i nowoczesnych byk贸w. dodatek mas艂a nieco 艂agodzi chemiczny posmak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie rewelacja. Bezproblemowo si臋 rozsmarowuje i to zaraz po wyci膮gni臋ciu z lod贸wki. Smakuje te偶 przyzwoicie, wi臋c produkt mog臋 poleci膰 z czystym sumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cudowne mas艂o, z dodatkiem mas艂a finuu. dzi臋ki niemu jestem w stanie zrobi膰 kanapki, bo niemo偶liwe jest zrobienie tego z zimnym, naturalnym i zdrowym mas艂em. miksy t艂uszczowe sprawdzaj膮 si臋 w tej sytuacji znacznie lepiej. gor膮co polecam finuu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaniEla
Finuu jest super. Ja nie lubi臋 mix贸w ani margaryn. Do tej pory jedli艣my tylko zwyk艂e mas艂o ale po spr贸bowaniu Finuu zmieniam zdanie. Same naturalne sk艂adniki, 偶adnych E itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MadziaBia
Ja r贸wnie偶 otrzyma艂am mas艂o Finuu w ramach kampanii na Streetcom. Ja i moja rodzina jeste艣my bardzo zadowoleni z tego produktu. Finuu klasyczne to moje ulubione mas艂o. Uwielbiam jego naturalny sk艂ad, przez kt贸ry wydaje mi si臋, 偶e jest zdrowszy ni偶 klasyczne mas艂o. Nie zawiera aromat贸w, sztucznych barwnik贸w i konserwant贸w. Dla mnie, jako matki bardzo wa偶na jest jako艣膰 produkt贸w spo偶ywczych. A Finuu jest w艂a艣nie produktem pierwszej klasy :) U偶ywam go do smarowania pieczywa i pieczenia. Zalety: + Naturalny sk艂ad + Bez aromat贸w + Bez konserwant贸w + Bez sztucznych barwnik贸w + Smakuje jak zwyk艂e mas艂o + 艁atwo smaruje si臋 pieczywo nawet jak jest z lod贸wki + Lubi膮 go wszyscy domownicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mkowalczyk
Mas艂o finuu otrzyma艂em do testowania ze strony Streetcom.pl zwyk艂e i solone powiem szczerze 偶e lepszego mas艂a nie jad艂em idealnie pasuje do potraw do gotowania i sma偶enia mas艂o solone jak dla mnie perfekcyjnie nadaje si臋 do sma偶enia od teraz jestem fanem tego mas艂a i zawsze b臋d臋 go poleca艂 moim znajomym poniewa偶 jest zdrowe i bez konserwant贸w o ma艣lanym smaku kt贸ry pami臋tam z dzieci艅stwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaulinaBBB
Jedna z ciekawszych propozycji na p贸艂kach sklepowych je艣li chodzi o miks mas艂a i margaryny. Otrzyma艂am produkt w ramach testowania Streetcom. Na plus - zawiera witaminy A i D oraz kwasy Omega 3. W smaku Finuu jest lepsze ni偶 sama margaryna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaaasia504
Jak dla mnie mas艂o Finuu jest przepyszne. Smakuje wy艣mienicie ze 艣wie偶ym chlebkiem. Jajecznica ze swojskich jaj na ma艣le Finuu to mistrzostwo. M贸j synek te偶 baaaardzo lubi, zreszt膮 ca艂a rodzinka rozsmakowa艂a si臋 w tym ma艣le;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwi20
Ja te偶 bardzo ch臋tnie podziel臋 si臋 opini膮 o testowanym mase艂ku Finuu w kampanii streetcom. Jestem mi艂o zaskoczona konsystencja mas艂a, bardzo 艂atwo si臋 rozsmarowuje. Ma przyjemny i zach臋caj膮cy zapach zapraszaj膮cy do skosztowania nawet z samym pieczywem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angelliness
polecam w 100% naturalne ..pyszne zdrowe doo sma偶enia,pieczenia i kanapek

Udost臋pnij ten post